Τα video της ημέρας (Coldplay, Interpol, Wild Beasts, Grave Digger, Owls Of The Swamp)

Δείτε τα «φρέσκα» video που μάζεψε το Rocking.gr

20/06/2014 @ 10:44
Ο τελευταίος δίσκος των Coldplay είναι το "Ghost Stories".

Εκεί περιέχεται το κομμάτι συνεργασίας τους με τον Avicii, "A Sky Full Of Stars", το οποίο έχει πια δικό του video clip.



Οι Interpol μοιράστηκαν με τους οπαδούς τους ένα επίσημο live video του τραγουδιού τους "Anywhere", το οποίο θα περιέχεται στην επόμενη δισκογραφική τους δουλειά ονόματι "El Pintor". Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο που γυρίστηκε στο Brixton Academy του Λονδίνου τον περασμένο Μάρτιο εδώ. Το "El Pintor" θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου.



Οι Wild Beasts, που επισκέφτηκαν πρόσφατα τη χώρα μας στα πλαίσια του Plissken Festival, έδωσαν στη δημοσιότητα το ψυχεδελικό video clip το νέου τους single, "Mecca". Δείτε το στον ακόλουθο σύνδεσμο.



Το νέο άλμπουμ των Grave Digger, "Return Of The Reaper", θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου και οι Γερμανοί power metallers αποκάλυψαν το video clip του "Hell Funeral". O τραγουδιστής τους, Chris Boltendahl, είχε δηλώσει ότι ο δίσκος θα είναι μια επιστροφή στον ήχο που τους έκανε αρχικά γνωστούς.



Οι Αυστραλιανοί Owls Of The Swamp παίζουν ατμοσφαιρικό indie folk και μόλις έδωσαν στη δημοσιότητα το καινούργιο τους video clip, στο οποίο βλέπουμε πανέμορφα τοπία από την Ισλανδία. Δείτε και ακούστε το "The Hypnotist" εδώ.

  • SHARE
  • TWEET