Μεγάλα ρίσκα δηλώνουν πως θα πάρουν για τον επόμενό τους δίσκο οι Evanescence

10/01/2011 @ 09:57
Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει η δημιουργία του τρίτου δίσκου των Evanescence.

Παρότι ο διάδοχος του "The Open Door" (2006) ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2010, η μπάντα βρίσκεται ακόμα στο studio, προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του drummer του συγκροτήματος, Will Hunt, οι ηχογραφήσεις προχωρούν καλά, ενώ παράλληλα η frontwoman Amy Lee έχει πάρει μερικά «πραγματικά μεγάλα ρίσκα».

Το σχήμα από το Arkansas της Αμερικής, που δουλεύει πάνω στο νέο του άλμπουμ με τη βοήθεια του παραγωγού των U2, Steve Lillywhite, πειραματίζεται σύμφωνα με τον Hunt με νέα, ηλεκτρονικά στοιχεία στον ήχο του.

«Υπάρχουν πολλά νέα cool πράγματα που συμβαίνουν. Νομίζω πως η Amy ετοιμάζει κάτι πολύ special, που δεν έχει ξαναγίνει. Παίρνει κάποια μεγάλα ρίσκα στον ήχο, αλλά πιστεύω ειλικρινά πως το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό», τόνισε μεταξύ άλλων ο drummer του σχήματος, ενώ συμπλήρωσε πως οι οπαδοί δε θα πρέπει να ανησυχούν, καθώς παρά τις όποιες ηχητικές αλλαγές και δοκιμές, από τη στιγμή που τραγουδάει η Amy, ο δίσκος θα ακούγεται και πάλι σαν... Evanescence.
  • SHARE
  • TWEET