Lunatic Medlar, The Voldera Cult και Corpses ζωντανά στο 6 D.O.G.S.

Το Σάββατο 25 Απριλίου

24/03/2015 @ 14:49
Trailblazer Records presents:

Lunatic Medlar - The Voldera Cult - Corpses

Live στο 6 D.O.G.S. (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)
Σάββατο 25 Απριλίου 2015
Πόρτες: 21:00 - Έναρξη: 21:30 - Είσοδος: Δωρεάν

Οι Lunatic Medlar είναι ένα (μερικώς instrumental) heavy / prog rock σχήμα με έδρα την Αθήνα. Αποτελώντας το side project μελών των Tardive Dyskinesia, Universe217, Sun Of Nothing και Konkave, θα μπορούσαμε να πούμε –τηρουμένων των αναλογιών- πως συνιστούν ένα χεβιμεταλικό dream team. Το 2013 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους "Finely Tuned Machine" σε ηλεκτρονική μορφή και οι live εμφανίσεις τους είναι σπάνιες και αρκούντως κατεδαφιστικές (sic). Με αφορμή τη κυκλοφορία του προαναφερθέντος ηχογραφήματος σε φυσική μορφή (CD), ανεβαίνουν το Σάββατο 25 Απριλίου στη σκηνή του Six D.O.G.S για να δείξουν τι συμβαίνει όταν 4 φίλοι απο τα παλιά αποφασίζουν να περάσουν μαζί ώρα στο στούντιο, απαλλαγμένοι από εξωγενείς πιέσεις και καλλιτεχνικά taboo. Οι Lunatic Medlar είναι και πάλι εδώ.

Μαζί τους εμφανίζονται οι σκοτεινοί hardcore metallers The Voldera Cult, οι οποίοι έχοντας επίσης κυκλοφορήσει το 2013 το εκπληκτικό άλμπουμ τους "Goliath", διανύουν στη παρούσα φάση μία εσωστρεφή στουντιακή περίοδο. Στις 25 Απριλίου σπάνε και αυτοί τη σιωπή τους, για να σπάσουν τελικά τη σκηνή του Six D.O.G.S, σε μία από τις τελευταίες εμφανίσεις για την προώθηση του ντεμπούτο τους, του οποίου τον διάδοχο αναμένουμε σύντομα.

Τη βραδιά ανοίγουν οι massacre 'n' rollers Corpses που έχουν μόλις κυκλοφορήσει το split EP τους με τους Θεσσαλονικείς Kamikazi. Ο ήχος τους ακροβατεί κάπου ανάμεσα στο punk, το hardcore, το rock 'n' roll και το sludge metal και υπόσχονται να σπείρουν από νωρίς κλίμα πανικού και ακραίου ηχητικού οργασμού στο gig space του Six D.O.G.S..

Links:
www.trailblazerrecords.com
www.facebook.com/lunaticmedlar
www.facebook.com/thevolderacult
www.facebook.com/corpsesband

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET