Live stream και επικείμενη DVD κυκλοφορία για το "The Retinal Circus" του Devin Townsend

11/10/2012 @ 11:38
Το "The Retinal Circus" φαίνεται να είναι το πιο μεγαλεπήβολο σχέδιο του πολυμήχανου Devin Townsend.

Η εμφάνισή του στις 27 Οκτωβρίου, στο ιστορικό Roundhouse του Λονδίνου, θα ηχογραφηθεί και κινηματογραφηθεί για μία ξεχωριστή κυκλοφορία σε DVD και Blu-ray, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013.

Το "The Retinal Circus" είναι μία παράσταση που καλύπτει ολόκληρη την καριέρα του Townsend, όλα αυτά δοσμένα με βάση την αλληγορία πως «η ζωή και οι περιπέτειες μέσα αυτή είναι σαν κάποιο είδος τσίρκου». Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, το κοινό θα παρακολουθήσει μία πληθώρα καλλιτεχνών που θα στηρίξουν το σκηνικό του τσίρκου.

Η συναυλία έχει γίνει sold out εδώ και έναν χρόνο, όμως οι οπαδοί παγκόσμια μπορούν να την παρακολουθήσουν μέσω του υπολογιστή τους, πηγαίνοντας σε αυτή την ιστοσελίδα και αγοράζοντας το εισιτήριο, που κοστίζει περίπου 10 ευρώ.

Η παράσταση θα διαρκέσει πάνω από τρεις ώρες, και θα περιλαμβάνει μία πλήρη χορωδία, ηθοποιούς, ιδιαίτερα οπτικοακουστικά εφέ, πολλούς ξεχωριστούς καλεσμένους από το χώρο της rock, εμφανίσεις από καλλιτέχνες τσίρκου και μία έκθεση τέχνης με τα άλμπουμ του Townsend μέχρι σήμερα.

Devin Townsend - The Retinal Circus
  • SHARE
  • TWEET