«Έκανες καλύτερες τις ζωές μας»

Οι Linkin Park λένε αντίο στον Chester Bennington - «Ακόμα δεν ξέρουμε ποιο μονοπάτι θα πάρει το μέλλον μας»

24/07/2017 @ 18:17

Οι Linkin Park είπαν το δικό τους αντίο στον Chester Bennington, τέσσερις μέρες μετά τον θάνατο του.

Η μπάντα απευθύνεται σε πρώτο πρόσωπο προς τον Chester, μην μπορώντας ακόμα να κατανοήσουν την απώλεια ενώ αφήνουν θολό το τοπίο για το μέλλον, λέγοντας πως δεν ξέρουν τι μονοπάτι θα πάρουν.

Ολόκληρη η ανακοίνωσή τους:

«Αγαπημένε μας Chester,

Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες. Το σοκ του πένθους και της άρνησης ακόμα σαρώνουν την οικογένεια μας στην προσπάθεια να συνειδητοποιήσουμε τι συνέβη.

Άγγιξες τόσες πολλές ζωές, περισσότερες από όσες πίστευες ο ίδιος. Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε την ατέλειωτη αγάπη και υποστήριξη τόσο από ολόκληρο τον κόσμο. Η Talinda και η οικογένεια το εκτιμούν και θέλουν να ο κόσμος να ξέρει ότι ήσουν ο καλύτερος σύζυγος, γιος και πατέρας. Η οικογένεια δεν θα είναι ποτέ ξανά ολόκληρη χωρίς εσένα.

Το να μιλάμε μαζί σου για το μέλλον, ο ενθουσιασμός σου ήταν πάντα κολλητικός. Η απουσία σου αφήνει ένα κενό που δεν μπορεί να γεμίσει. Μία φασαριόζικη, αστεία, φιλόδοξη, δημιουργική, ευγενική και γενναιόδωρη φωνή πλέον θα λείπει. Προσπαθούμε να θυμίσουμε στους εαυτούς μας ότι οι δαίμονες που σε πήραν μακριά από εμάς ήταν πάντα μέρος της συμφωνίας.

Ήταν ο τρόπος που τραγουδούσες για αυτούς τους δαίμονες που έκαναν τόσο κόσμο να σε αγαπήσει από το ξεκίνημα. Χωρίς φόβο τους έδειξες και με αυτό τον τρόπο μας έφερες όλους κοντά και μας έμαθες να είμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Είχες τη μεγαλύτερη καρδιά και φρόντιζες να μας το δείχνεις πάντα..

Η αγάπη μας για να φτιάχνουμε μουσική και να παίζουμε ζωντανά δεν θα σβήσει. Αν και ακόμα δεν ξέρουμε ποιο μονοπάτι θα πάρει το μέλλον μας, ξέρουμε ότι η ζωή καθενός από εμάς έγινε καλύτερη από εσένα. Σε ευχαριστούμε για το δώρο σου. Σε αγαπάμε και μας λείπεις τόσο πολύ.

Μέχρι να σε δούμε ξανά
Linkin Park»

  • SHARE
  • TWEET