Lars Ulrich: «Αφού όλοι έχουν άποψη για μας, τότε νοιάζονται ακόμη»

Πιο cool από ποτέ αποδεικνύεται με τις δηλώσεις του τον τελευταίο καιρό ο Lars Ulrich

05/06/2014 @ 11:12
Μετά τον πανικό δηλώσεων σχετικά με την πρώτη headline εμφάνιση metal συγκροτήματος στο θρυλικό φεστιβάλ Glastonbury, τόσο από απλούς μουσικόφιλους όσο και από διάσημους μουσικούς, ο Lars Ulrich έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση σε συνέντευξή του για το Rock Show του Radio 1.

«Όλοι έχουν άποψη και εγώ αυτό θα το θεωρήσω ως κάτι καλό. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος νοιάζεται ακόμη, ενδιαφέρεται ακόμη. Είμαστε ακόμη μέσα στα πράγματα, υπό μία έννοια.»

Έπειτα προσέθεσε: «Είναι πολύ ανακουφιστικό που μετά από 33 χρόνια καριέρας εξακολουθείς να μπορείς να «τσιτώνεις» τα γκάζια λιγάκι. Το Glastonbury είναι το μεγαλύτερο και πιο θρυλικό φεστιβάλ σε αυτόν τον πλανήτη κι εμείς θα είμαστε headliners το βράδυ του Σαββάτου. Συνεχίστε να μας «την λέτε». Εμείς απλά θα εμφανιστούμε και θα περάσουμε καλά, αλλά όλο αυτό που γίνεται πριν την εμφάνισή μας έχει το ενδιαφέρον του.»

Υπενθυμίζουμε ότι η εμφάνιση των Metallica έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης από πολλούς μουσικούς, όπως οι Mogwai που θα παίζουν στο Glastonbury την ίδια ώρα με τους Metallica, αλλά και οι Alex Turner (Arctic Monkeys), Rob Halford (Judas Priest) και Mick Jagger (Rolling Stones).
  • SHARE
  • TWEET