Mogwai: «Ο Ulrich είναι απίστευτα κακός drummer και οι Metallica είναι άθλιο συγκρότημα»

Οι Mogwai θα εμφανιστούν στο Glastonbury την ίδια ώρα με τους Metallica

03/06/2014 @ 12:09
Ένα από τα σημαντικότερα post-rock συγκροτήματα, οι Σκωτσέζοι post-rockers Mogwai, σχολίασε και αυτό την πολυσυζητημένη επερχόμενη εμφάνιση των Metallica στο Glastonbury. (υπενθυμίζουμε ότι έχουν ήδη σχολιάσει μεταξύ άλλων ο Alex Turner των Arctic Monkeys, ο Mick Jagger των Rolling Stones και ο Rob Halford των Judas Priest).

Ο λόγος που έχει γίνει τόσος ντόρος για αυτήν την εμφάνιση, είναι ότι το θρυλικό βρετανικό φεστιβάλ του Glastonbury, το οποίο μετράει 44 χρόνια ύπαρξης, θα έχει για πρώτη φορά metal μπάντα για headliner.

Οι Mogwai πρόκειται να παίξουν την ίδια ώρα με τους Metallica στο Glastonbury, σε άλλη σκηνή. Ρωτήθηκαν σε συνέντευξη του Gigwise για τους Metallica και απάντησαν:

«Ανυπομονώ να ακούσω αυτόν τον τύπο (αναφερόμενος στον Lars Ulrich) να παίζει πάλι drums. Είναι απίστευτα κακός. Παίζει χάλια», δήλωσε ο πολυοργανίστας Barry Burns.

Ο τραγουδιστής Stuart Braitwaite πρόσθεσε: «Ανυπομονώ, όταν κάνουμε απόλυτη ησυχία, να ακουστεί το "Enter Sandman" από πίσω, επειδή παίζουμε την ίδια ώρα ακριβώς. Δεν καταλαβαίνω, πάντως, γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος. Είναι μια πολύ μεγάλη rock μπάντα και είναι ένα πολύ μεγάλο rock φεστιβάλ.»

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε ο drummer των Mogwai, Martin Bulloch, γιατί δίχασε τόσο κόσμο η επιλογή των Metallica ως headliners στο Glastonbury, απάντησε αφοπλιστικά: «Επειδή είναι σκατένια μπάντα!»
  • SHARE
  • TWEET