Alex Turner, Mick Jagger και Rob Halford σχολιάζουν την headline εμφάνιση των Metallica στο Glastonbury

Συνεχίζεται η συζήτηση για την τολμηρή επιλογή των διοργανωτών

30/05/2014 @ 10:37
Η τολμηρή επιλογή των Metallica ως μιας εκ των headline μπαντών στο εμβληματικού φεστιβάλ Glastonbury έχει προκαλέσει αρκετές συζητήσεις, με τον Alex Turner των Arctic Monkeys να εκφράζει τις προηγούμενες ημέρες τον προβληματισμό του.

Σε νεότερη δήλωσή του, ο Turner προσέγγισε με διαφορετικό τρόπο το ζήτημα, αναφέροντας πως παρότι η συγκεκριμένη επιλογή είναι περίεργη και τολμηρή, την υποστηρίζει, ενώ πρόσθεσε ότι ο drummer των Metallica, Lars Ulrich, είναι φίλος του.

Από τη μεριά του, ο θρυλικός τραγουδιστής των Rolling Stones, Mick Jagger, υποστήριξε την απόφαση του συγκροτήματος και των διοργανωτών, δηλώνοντας στην εφημερίδα Sun «τους έχω δει ζωντανά και θα τα πάνε φοβερά», ενώ προσέθεσε ότι η περσινή, εξαιρετική εμπειρία τους στο Glastonbury ήταν ο λόγος που φέτος θα εμφανιστούν σε περισσότερα φεστιβάλ.

Τέλος, ο frontman των Judas Priest, Rob Halford, δήλωσε ενθουσιασμένος για το γεγονός («I did have a bit of a diva moment») και για το ότι το metal θα εκπροσωπηθεί στο Glastonbury, ενώ δεν παρέλειψε να αυτοπροταθεί στη διοργάνωση, αναφέροντας πως την επόμενη φορά που θα θέλουν να έχουν metal, θα πρέπει να εκπροσωπηθεί η Βρετανία.
  • SHARE
  • TWEET