Οι Kollektiva ανεβαίνουν για πρώτη φορά στην ιστορική σκηνή του Κυττάρου

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου

28/11/2016 @ 11:41

Το «Ελληνικό Ροκ» του …21ου αιώνα, ξεκινάει την αντεπίθεση του από το Κύτταρο, στις 16 του Δεκέμβρη!

Kollektiva
Live @ Κύτταρο
Guests: 9mm / 30 milliAmpere / Altera Vita

Την Παρασκευή 16/12 οι Kollektiva ανεβαίνουν για πρώτη φορά στην ιστορική σκηνή του Κυττάρου, για  να πραγματοποιήσουν την πιο ορμητική συναυλία της μέχρι τώρα πορείας τους.

Στην πιο δημιουργική τους φάση, γίνονται η αιχμή του δόρατος μιας σκηνής που αναδύεται και είναι έτοιμοι να επιβεβαιώσουν για ακόμα μία φορά τη φήμη που συνοδεύει τις ζωντανές τους εμφανίσεις. Στον χώρο που διαχρονικά εκφράστηκαν και αναδείχτηκαν σχεδόν όλες οι εκφάνσεις της εγχώριας rock δημιουργίας, επιλέγουν αυτήν τη φορά να μοιραστούν τη σκηνή με κάποια από τα πιο αξιόλογα και δυναμικά συγκροτήματα του ελληνικού rock ήχου, δημιουργώντας ένα χορταστικό lineup.

Στη συναυλία θα ακουστούν για πρώτη φορά ζωντανά όλα τα τραγούδια από το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ τους, με τίτλο "Σύρματα", με το οποίο το σχήμα φιλοδοξεί να ταρακουνήσει τα δεδομένα του σύγχρονου ελληνικού rock ήχου.

Διαθέσιμο είναι ήδη το τραγούδι "Σπασμένα Φρένα" εδώ.

kollektiva.net
Facebook
Youtube

9mm είναι ένα ελληνόφωνο, progressive, rock, συγκρότημα που σχηματίστηκε το 2007. Το 2011 κυκλοφόρησαν το 1ο τους προσωπικό album «9mm». Το 2013 συμμετείχαν στη διπλή συλλογή ενάντια στο φασισμό, «Μία Απάντηση», με το τραγούδι «30 χρόνια μετά» και λίγο αργότερα κυκλοφόρησαν τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο «Μαύρο Ποτάμι».

Facebook
Youtube

Οι 30milliAmpere, το 2016, έβγαλαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο "Gun In My Head".

Ο ήχος τους είναι hard rock, με δόσεις stoner, ψυχεδέλειας και με ότι κατά καιρούς τους εξιτάρει, ενώ ο στίχος τους –άλλοτε πολιτικός κι άλλοτε για ότι τους προβληματίζει και συγκινεί- είναι αγγλικός.

Facebook
Youtube

Οι Altera Vita είναι ένα ελληνόφωνο rock συγκρότημα με έδρα την Αθήνα. Το ύφος τους και τα τραγούδια τους είναι επηρεασμένα από τα κοινωνικά φαινόμενα των καιρών και αποσκοπούν με αυτά, να προκαλέσουν ερεθίσματα για την αφύπνιση συνειδήσεων για έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Έχουν βραβευθεί για τη μελοποίηση του ποιήματος του Κώστα Βάρναλη, "Στην Εξορία" και συνεχίζουν να προκαλούν με τις συνεργασίες τους.

Facebook
YouTube

Facebook Event

Πόρτες: 20.00 / Εισιτήριο: 10€ (με μπύρα ή κρασί)
Επικοινωνία: 210 8224134. info@kyttarolive.gr

Προπώληση Εισητηρίων: Viva.gr, Public, 11876, SevenSpots, Media Markt, Reload, Κύτταρο

Kollektiva 30milliampere Altra Vita

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET