Κερδίστε τρία αντίτυπα της αυτοβιογραφίας του Slash

07/11/2011 @ 10:39
Ένας από τους μεγαλύτερους σύγχρονους κιθαρίστες επιστρέφει εκεί όπου άρχισαν όλα και νοηματοδοτεί ξανά το τρίπτυχο σεξ, ναρκωτικά και rock 'n' roll.

Στο τέλος μιας ξέφρενης πορείας πάνω στο τρένο της rock ψυχεδέλειας, ο κιθαρίστας των θρυλικών Guns N' Roses αφηγείται το χρονικό της ίδρυσης του group που έμελλε να σημαδέψει μιαν ολόκληρη εποχή. Η γνωριμία, οι σχέσεις των μελών, τα χρόνια της καλλιτεχνικής δημιουργικότητας, οι αδιάκοπες περιοδείες ανά τον κόσμο - η άνοδος, η επιτυχία αλλά και η πτώση που οδήγησε στη διάλυση του group: όλα δοσμένα από τον Slash σε τόνο εξομολογητικό, ενίοτε δε και κριτικό. Μια γλαφυρή, πάντως, περιγραφή του «υπόγειου κόσμου» της rock.

Η ηγετική φυσιογνωμία των Guns N' Roses, με διάθεση αυτοκριτικής, αφηγείται το πώς γλίτωσε από την παράνοια και την αυτοκαταστροφή, εν τέλει από τον ίδιο του τον εαυτό, ακόμη και κατά τις περιόδους της απόλυτης επιτυχίας.

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, ο Slash ξεδιπλώνει τα πάντα, δίχως ν' αφήνει τίποτε στα παρασκήνια, και αποδεικνύει με την ειλικρίνεια και την παιδικότητα της γραφής του γιατί υπήρξε ένας θρύλος της παγκόσμιας rock σκηνής.

Διαβάστε εδώ τις πρώτες 30 σελίδες του βιβλίου.

Το Rocking.gr εξασφάλισε για τους αναγνώστες του τρία αντίτυπα της αυτοβιογραφίας του Slash.

Για να διεκδικήσετε ένα από αυτά, στείλτε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο θέμα του "Slash" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, πλήρη ταχυδρομική διεύθυνση), μέχρι την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου στις 21:00.

Οι τρεις νικητές, οι οποίοι θα προκύψουν από κλήρωση, θα ενημερωθούν μέσω e-mail μέχρι την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου.

Καλή τύχη!
  • SHARE
  • TWEET