«Το reunion των Guns N' Roses παραλίγο να μην συμβεί ποτέ!»

Πηγή από το στενό περιβάλλον της μπάντας αποκαλύπτει

07/04/2016 @ 18:37

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Pulse Of Radio, μία πηγή από το στενό περιβάλλον των Guns N' Roses -που εμφανίζεται με το κωδικό όνομα "MSL"- αποκάλυψε ότι το reunion παραλίγο να μην συμβεί ποτέ!

Γράφοντας στο blog GNRTruth, ο "MSL" υποστήριξε: «Με όρους κάποιας τρελής απαίτησης της τελευταίας στιγμής, ίσως κάποια μέρα γίνει γνωστή αυτή η ιστορία. Δεν νομίζω πως ο κόσμος αντιλαμβάνεται πόσο κοντά ήταν όλο αυτή η ‘reunion’ φάση στο να καταρρεύσει και να μην συμβεί καθόλου».

Ο ίδιος "MSL" αποκάλυψε επίσης ότι η μπάντα έκανε διαπραγματεύσεις με τον πρώην κιθαρίστα Izzy Stradlin ώστε να συμμετάσχει κι αυτός στην επανένωση, αλλά δεν μπόρεσαν να τα βρουν. «Το "ζήτησε περισσότερα" μπορεί να δίνει την εντύπωση πως έκλεισε μια συμφωνία και αυτός υπαναχώρησε. Δεν πιστεύω καθόλου πως έγιναν έτσι τα πράγματα... Αν κάποιος προσπάθησε να αλλάξει τα συμφωνηθέντα τελευταία στιγμή, τότε σίγουρα αυτός δεν ήταν ο Izzy.»

Τόνισε επίσης πως άλλοι παράγοντες, όπως το διαζύγιο του Slash από την σύζυγό του, Perla, που αναφέρθηκε ότι ο κιθαρίστας δεν ήθελε να της αποδώσει μερίδιο από το εισόδημα που θα του απέφερε ένα reunion, και διαπραγματεύσεις πάνω στα μερίδια των μελών της μπάντας από τις πωλήσεις ενός μελλοντικού DVD με τις συναυλίες, έπαιξαν τον ρόλο τους για να βρεθεί ο Slash πίσω με το συγκρότημα.

«Η θέση του ήταν εκεί. Η Perla έφυγε. Το τσεκούρι είχε ήδη θαφτεί βαθιά για να βρεθεί η χρυσή τομή για το θέμα του DVD. Δεν υπήρχε τίποτα να εμποδίζει τον δρόμο της επιστροφής πλέον. Πάντως θα δούμε πόσο θα κρατήσει.»

Ο μυστηριώδης "MSL" είχε στο παρελθόν διαρρεύσει τα νέα ότι οι Guns N' Roses θα εμφανιστούν στο Coachella Valley Music And Arts Festival αυτού του μήνα, αλλά και ότι ο Axl Rose συναντήθηκε με τους AC/DC για να πάρει προσωρινά την θέση του τραγουδιστή της μπάντας, ιστορίες που αμφότερες αποδείχθηκαν πέρα για πέρα αληθινές.

  • SHARE
  • TWEET