Και οι Motorhead στην Ελλάδα. 12 και 13 Ιουνίου σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

03/05/2007 @ 12:11
Tα «κακά παιδιά» του rock 'n' roll επιστρέφουν! Τρίτη 12 Ιουνίου 2007 - Principal Club, Θεσσαλονίκη. Τετάρτη 13 Ιουνίου 2007 - Oλυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού, Αθήνα. Ήδη από την δεκαετία του 1970, όταν ακόμη ήταν μέλος των Hawkwind, η «επιμελώς ατημέλητη» εικόνα του Lemmy Kilmister τον κατέταξε στην λίστα των πιο επιδραστικών μουσικών. Απορρίπτοντας όλες τις υπάρχουσες ταμπέλες, ο Lemmy δηλώνει υπερήφανα ότι εκπροσωπεί το καθαρόαιμο rock 'n' roll, υιοθετώντας κάθε πτυχή του extreme lifesyle που συνοδεύει το μουσικό αυτό είδος...

Για περισσότερο από τριάντα χρόνια, η τραχιά φωνή και η larger than life προσωπικότητά του αντανακλώνται μέσα από τα διαχρονικά "Ace Of Spades", "Overkill", "Bomber", "We Are The Road Crew", "God Save The Queen", "Κillers", "Whorehouse Blues".

The loudest rock band in the world!

Ο έκλυτος βίος, οι παντός ειδών καταχρήσεις, η αιώνια μάχη μεταξύ καλού και κακού και οι ταραχώδεις στιγμές της on the road ζωής αποτελούν τις θεματικές βάσεις των στίχων του συγκροτήματος που καθιέρωσε τον «βρώμικο», άθικτο σκληρό ήχο, που παίζεται (και ακούγεται!) στις υψηλότερες εντάσεις. Η φράση που συνοψίζει κάθε συναυλία των Motörhead είναι μία: «Everything louder than everyone else». Mην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε!

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη 8 Μαϊου 2007.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι οι ακόλουθες:
Για το show της Θεσσαλονίκης: Προπώληση 48€
Για το show της Αθήνας: Προπώληση 40€ και ταμείο 45€
  • SHARE
  • TWEET