Και δεύτερη συναυλία για τους Πυξ Λαξ στα Ιωάννινα

03/06/2011 @ 15:09
Και δεύτερη συναυλία θα πραγματοποιήσουν στην πόλη των Ιωαννίνων οι Πυξ Λαξ, καθώς είναι θέμα ωρών η εξάντληση των εισιτηρίων για την πρώτη εμφάνιση του συγκροτήματος, την Τετάρτη, 8 Ιουνίου στο Θέατρο Ε.Η.Μ.

H δεύτερη εμφάνιση των Πυξ Λαξ στα Ιωάννινα θα λάβει χώρα την Πέμπτη, 9 Ιουνίου, στο Θέατρο Ε.Η.Μ., ενώ τα εισιτήρια θα διατίθενται από αύριο, Σάββατο, 4 Ιουνίου, στα εξής σημεία: Ελευθερουδάκης, Παπασωτηρίου, Rock Shop.

Πυξ Λαξ
Με δύναμη από τα παλιά!

Τετάρτη 8 και Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011, Θέατρο Ε.Η.Μ., Ιωάννινα

Οι Πυξ Λαξ επανενώνονται! Με μία μοναδική για τα ελληνικά χρονικά μουσική παραγωγή, που θα αποτελέσει το μουσικό γεγονός του 2011, οι παλιοί φίλοι ξανασυναντιούνται στη σκηνή για να μας προσφέρουν μια πολυαναμενόμενη εμπειρία! Η πρώτη συναυλία θα δοθεί στα Ιωάννινα την Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011, στο Θέατρο Ε.Η.Μ.

Πρόκειται μάλιστα για μία μουσική συνάντηση φόρο-τιμής στη μνήμη του πολυαγαπημένου τους φίλου, συνεργάτη και πιστού συνοδοιπόρου, Μάνου Ξυδούς.

Οι Πυξ Λαξ είχαν τη μεγαλύτερη απήχηση από οποιαδήποτε άλλο συγκρότημα στην ελληνική μουσική σκηνή, κάτι που προκύπτει όχι μόνο από τις πωλήσεις των άλμπουμ τους, αλλά και από τη συνολική τους πορεία. Είναι ένα ιστορικό συγκρότημα, που δημιούργησε τη δική του σχολή, την οποία ακολουθούν πιστά πολλά συγκροτήματα τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια.

Tο 2004, σε μια τηλεοπτική συνέντευξη, οι Πυξ Λαξ ανακοινώνουν ότι το συγκρότημα διαλύεται. Τότε, θεώρησαν ότι ένας κύκλος έκλεισε. Έτσι, η τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ γίνεται στις 18 Σεπτεμβρίου του 2004 στο θέατρο του Λυκαβηττού.

Επτά χρόνια μετά τη διάλυσή τους, οι Πυξ Λαξ αποφάσισαν να έρθουν πάλι κοντά στους χιλιάδες οπαδούς τους και το 2011 θα δώσουν περιορισμένο αριθμό συναυλιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Με αυτόν τον τρόπο, το συγκρότημα θέλησε να ξαναβρεθεί και πάλι μαζί αλλά και να συναντηθεί ξανά με το κοινό του, το οποίο τους ακολουθούσε πιστά και σιωπηλά όλα τα χρόνια της απουσίας του.

Η ιδέα της επιστροφής ξεκίνησε από τον Μάνο Ξυδούς, που την εμπιστεύτηκε στον Νίκο Λώρη, βασικό συνεργάτη των Πυξ Λαξ επί 8 ολόκληρα χρόνια (1995 - 2003). Πριν περίπου ένα χρόνο άρχισαν να το σκέφτονται σοβαρά και εκεί γύρω στο Πάσχα του 2010 τη μοιράστηκαν και με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Μπάμπη Στόκα.

Δυστυχώς, όμως, ο Μάνος δε θα είναι κοντά μας για να δει το δημιούργημά του ξανά στη σκηνή, να βάζει φωτιές με τις θρυλικές μουσικές του! Γι' αυτό, οι συναυλίες αυτές θα είναι αφιερωμένες στη μνήμη του.

Εκτός από τους Φίλιππο Πλιάτσικα και Μπάμπη Στόκα, η μπάντα θα απαρτίζεται από μουσικούς που βρέθηκαν από την αρχή δίπλα στο συγκρότημα.

Ραντεβού λοιπόν με τους Πυξ Λαξ το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2011, για να ξανανιώσουμε ζωντανοί, να θυμηθούμε, να μοιραστούμε και να ανακαλύψουμε ξανά όλα όσα μας ενώνουν και μας κάνουν πιο δυνατούς!

Πυξ Λαξ
Ζήσε την πιο μεγάλη συναυλία της χρονιάς!

Τετάρτη 8 και Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011, Θέατρο Ε.Η.Μ., Ιωάννινα
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011, Ολυμπιακό Στάδιο, Αθήνα
Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011 Καυτατζόγλειο Στάδιο, Θεσσαλονίκη
Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011, Παμπελοποννησιακό Στάδιο, Πάτρα
Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011, Παγκρήτιο Στάδιο, Ηράκλειο Κρήτης

Το εισιτήριο γενικής εισόδου για τη συναυλία στα Ιωάννινα κοστίζει 15 €.

Σημεία προπώλησης στα Ιωάννινα:

Ελευθερουδάκης
Σπ. Κατσαδήμα 7, τηλ. 26510-75880

Παπασωτηρίου
Μιχ. Αγγέλου 6, τηλ. 26510-64000

Rock Shop
Βαχλείδη 7, τηλ.: 26510-38276

Η προπώληση για τις συναυλίες στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και το Ηράκλειο συνεχίζεται!

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr  | www.tickethouse.gr
  • SHARE
  • TWEET