Και η Courtney Love στο "Sons Of Anarchy"

Με αρκετό ενδιαφέρον αναμένεται η τελευταία σεζόν της σειράς

09/07/2014 @ 11:25
Μετά από τον Marilyn Manson, μία ακόμη διασημότητα πρόκειται να εμφανιστεί στη δημοφιλή αμερικάνικη σειρά "Sons Of Anarchy".

Ο λόγος για την χήρα του Kurt Cobain, Courtney Love, η οποία θα υποδυθεί την Ms. Harrison, δασκάλα προσχολικής αγωγής του γιου του πρωταγωνιστή Jax.

Η Love θα κάνει την εμφάνισή της στο τέταρτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν της σειράς, ενώ αναμένεται συνολικά να εμφανιστεί σε αρκετά επεισόδια.

Η κινηματογραφική καριέρα της Love ξεκίνησε το 1986 με έναν μικρό ρόλο στην ταινία "Sid And Nancy", και συνεχίστηκε με την συμμετοχή της σε ανεξάρτητες παραγωγές όπως τα "Basquiat" και "Feeling Minnesota".

Κομβικής σημασίας ήταν ο ρόλος της στην ταινία του 1996 "The People Vs. Larry Flynt" (υποψηφιότητα για χρυσή σφαίρα και αρκετά κερδισμένα βραβεία δεύτερου γυναικείου ρόλου από διάφορους οργανισμούς), ενώ ακολούθως πρωταγωνίστησε σε αρκετές ακόμη ταινίες ("200 Cigarettes", "Man On The Moon", "Beat", "Julie Johnson", "Trapped").

Στις σελίδες του Rocking.gr θα βρείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο ζαρκαδούλα η πρωταγωνίστρια του "Sons Of Anarchy", Katey Sagal, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου της άλμπουμ, "Covered".
  • SHARE
  • TWEET