Σε λίγες μέρες η επιστροφή του Joe Lynn Turner στην Αθήνα

Όλες οι πληροφορίες για την εμφάνιση του θρυλικού τραγουδιστή στο Modu

23/03/2017 @ 11:49

Ένα μοναδικό electric show του θρυλικού τραγουδιστή Joe Lynn Turner, φωνή των Rainbow, Deep Purple και τόσων άλλων μαζί με τον Γιώργο Γάκη και τους The Troublemakers σε ένα setlist για όλα τα γούστα του Classic Rock.

Joe Lynn Turner
Gakis & The Troublemakers
Method Of 3

Σημεία προπώλησης:

Viva και στα φυσικά σημεία μέσω του δικτύου Viva: Public, EKO, BP, Metro & My Market, Shell, Seven Spots, Ianos, Reload, Media Markt
Online προπώληση: Viva.gr

Early Bird: 10 Ευρώ (Limited 50 Tickets)
Προπώληση: 13 Ευρώ
Ταμείο: 17 Ευρώ

Joe Lynn Turner! Η θρυλική φωνή των Rainbow, Yngwie Malmsteen’s Rising Force, Deep Purple κ.α. επιστρέφει στη χώρα μας για ένα ηλεκτρικό show που θα περιλαμβάνει τραγούδια από όλη την καριέρα του. Ο Turner, εκτός από όλα τα κλασικά hits, θα παρουσιάσει τραγούδια από τη δισκογραφία του που σημάδεψαν το AOR ιδίωμα της δεκαετίας του '80 αλλά και των '00s! Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Sunstorm αλλά και το πρώτο του solo album "Rescue You" (1985). Όλοι, λοιπόν, οι fans του hard rock και του classic rock ήχου δεν θα πρέπει να περιμένουν τίποτα λιγότερο από ένα fully energized, ηλεκτρικό show από έναν τραγουδιστή που σημάδεψε ανεξίτηλα την αγαπημένη μας μουσική.

Άλλωστε το ελληνικό κοινό έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι αγαπάει και στηρίζει τον Joe Lynn Turner... endlessly!

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων, τα σημεία προπώλησης και το αναλυτικό πρόγραμμα της συναυλίας θα δημοσιευτούν πολύ σύντομα.

Venue: MODU / Κολωνού 76 και Οδυσσέως 14 / Μεταξουργείο

Supported by Darknet Promotion

Joe Lynn Turner Modu

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET