Ιππότης ο Ozzy Osbourne;

06/03/2013 @ 11:53
Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να βαφτιστεί ένα αεροδρόμιο στο Birmingham «Ozzy Osbourne Airport», οι οπαδοί του τραγουδιστή των Black Sabbath συνεχίζουν, και αυτήν τη φορά έστησαν καμπάνια με αίτημα την ανακήρυξη του Ozzy σε ιππότη.

Την καμπάνια ξεκίνησε μία γυναίκα από την Αυστραλία, η Helen Maidotis, η οποία ελπίζει πως ίσως ο frontman του θρυλικού συγκροτήματος να συζητήσει μαζί της αυτήν την πρωτοβουλία, όταν οι Sabbath επισκεφθούν την Αυστραλία τον Ιούνιο, για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 40 χρόνια.

«Ο Ozzy έχει υπάρξει έμπνευση για πολλούς σπουδαίους μουσικούς εδώ και δεκαετίες», δήλωσε η Maidiotis. «Υπήρξε μέντορας και ανέδειξε πολλούς νέους μουσικούς όλα αυτά τα χρόνια, από τον Randy Rhoads ως τον Zakk Wylde και πολλούς ακόμη. Είναι σπουδαίο κεφάλαιο για τη χώρα και πιστεύω πως η ανακήρυξή του σε ιππότη είναι κάτι που αξίζει και άργησε πολύ να γίνει.»

Μέχρι στιγμής οι υπογραφές έχουν ξεπεράσει τις 200. Μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της καμπάνιας στην επίσημη σελίδα στο Facebook, The Knighthood Of Ozz.
  • SHARE
  • TWEET