Η αυτοκριτική των Kasabian και η σύγκριση με τους Oasis

29/11/2011 @ 09:43
Οι Kasabian δήλωσαν ότι δε θα έπρεπε να ήταν τόσο επιτυχημένοι όσο είναι σήμερα.

Το συγκρότημα από το Leicester πότε δε φοβήθηκε να επικροτήσει τον εαυτό του, με τον τραγουδιστή Tom Meighan να επιμένει ότι δεν παίρνουν τα εύσημα που τους αξίζουν και τον κιθαρίστα Serge Pizzorno πρόσφατα να δηλώνει ότι είναι φτιαγμένοι για να είναι το κύριο συγκρότημα κάποιου φεστιβάλ.

Παρ' όλα αυτά, ο Pizzorno παραδέχτηκε πως του προκαλεί έκπληξη ότι το συγκρότημα κατάφερε να αποκτήσει τόση φήμη, παρά τις περίεργες επιρροές και τις επαγγελματικές επιλογές των μελών του. Κάνοντας αναφορά στο δίσκο του 2009 "West Ryder Pauper Lunatic Asylum" είπε: «Αν σκεφτούμε αυτά που κάνουμε, πραγματικά δε θα έπρεπε να είμαστε τόσο μεγάλοι όσο είμαστε. Δε θα έπρεπε να γίνεσαι διάσημος μέσα από ένα δίσκο που έχει να κάνει με τρέλα και στον οποίο είσαι ντυμένος σαν ιερέας».

Το συγκρότημα, επίσης, διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι οι Kasabian πήραν τη θέση των Oasis όταν αυτοί διαλύθηκαν. Ο Meighan δήλωσε: «Μπορεί να έχουμε το ίδιο πνεύμα με αυτούς, αλλά είμαστε μια διαφορετική μπάντα. Εκείνοι ήταν μοναδικοί στο είδος τους». O Pizzorno εν τω μεταξύ προσθέτει: «Δε μοιάζουμε καθόλου με αυτούς. Είναι τιμή μας να μάς συγκρίνουν, γιατί ο Noel και ο Liam είναι οι λόγοι που βρισκόμαστε εμείς εδώ, αλλά μουσικά δεν είμαστε σαν αυτούς».

Οι Kasabian κυκλοφόρησαν το νέο τους δίσκο, "Velociraptor", τον περασμένο Σεπτέμβριο.
  • SHARE
  • TWEET