Η Grace Potter ξεπερνά τους Beatles στο iTunes και προκαλεί παροξυσμό στην εμφάνιση της σε τηλεοπτική εκπομπή

13/12/2010 @ 10:38
Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο μπήκε ο Δεκέμβρης για την Grace Potter. Αφού έκλεψε την παράσταση στο "VH1 Divas Salute The Troops", η Potter, μαζί με τη μπάντα της, τους Nocturnals, κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του iTunes για τα άλμπουμ, εκθρονίζοντας τους The Beatles, που κατείχαν την κορυφή μετά την πρόσφατη διάθεση των κομματιών τους στο γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα. Παράλληλα, η Potter έχει ένα κεντρικό τραγούδι στην καινούργια ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, "Tangled", που ξεπέρασε τον Harry Potter στο box office.

Σε δηλώσεις της, η εντυπωσιακή τραγουδίστρα ανέφερε: «Ω Θεέ μου, είναι τρελό. Έχω φρικάρει λίγο με το τι έγινε αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι σημαντικό στις ζωές μας και νιώθω πως το αξίζαμε. Είναι φοβερό τόσο για τα μέλη της μπάντας μου, όσο και για μένα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον επόμενο δίσκο, τον οποίο ήδη ετοιμάζει. «Είμαστε στο σημείο της καριέρας μας που θέλουμε να κάνουμε κάτι λίγο διαφορετικό. Αυτό είναι μέρος του γιατί είμαι τόσο χαρούμενη που μας πήρε τόσο καιρό να φτάσουμε τόσο ψηλά, αφού ακόμα βρίσκαμε τον ήχο μας. Τώρα είμαι έτοιμη να περάσω στο επόμενο επίπεδο και να ξεκινήσω από την αρχή».

Όσον αφορά στην κατεύθυνση του επόμενου άλμπουμ, επεσήμανε: «Ασχολούμαστε περισσότερο με ηλεκτρονικό υλικό, όπως οι LCD Soundsystem. Τους είδα στο Austin City Limits και έπαθα εξάρτηση. Όχι πως οι LCD Soundsystem έχουν κάτι κοινό με εμάς, αλλά αυτό είναι που αγαπώ. Ακόμα κι αν δε μπορείς να το ακούσεις όταν φτιάχνεις ένα δίσκο, οι επιρροές είναι παντού. Θα μπορούσε να είναι ένα ωραίο τραγούδι των Radiohead με τον ήχο που θες να χρησιμοποιήσεις». Για την ανταπόκριση του Rocking.gr από το Austin City Limits, και φυσικά την εμφάνιση της Grace Potter, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Δε σταματάει όμως εκεί, σχολιάζοντας τη συνεργασία της με τον star της country, Kenny Chesney. «Νόμιζα πως ήξερα τα πάντα για την country μουσική. Αλλά αφού συνεργάστηκα μαζί του, και ειδικά στο τραγούδι "You And Tequilla", πραγματικά άνοιξε το μυαλό μου στο πόσο τρομερός ήταν αυτός ο ολόκληρος κόσμος συγγραφής τραγουδιών. Πήγα στο Nashville και λάτρεψα τη διαδικασία γραψίματος εκεί. Είναι πραγματικά οργανική. Βρήκα ένα φίλο ζωής στον Kenny. Μου έστελνε μηνύματα όλο το βράδυ στο «VH1 Divas» για να μου πει πόσο περήφανος ήταν για μένα».

Μπορείτε να δείτε απόσπασμα από την εμφάνιση της Grace Potter στην εν λόγω εκπομπή παρακάτω:



Ο ενθουσιασμός που προκάλεσε η σαγηνευτική τραγουδίστρια ήρθε να επιβεβαιωθεί και μετά το πέρας της προαναφερθείσας εκπομπής, όταν το site της «κράσαρε» λόγω της υψηλής επισκεψιμότητας που δέχθηκε. Επιπλέον, αμέσως μετά την εμφάνιση της, η Potter έφτασε στο Νο.5 των top αναζητήσεων στο google.

Διαβάστε εδώ την κριτική του Rocking.gr στον ομώνυμο δίσκο των Grace Potter & The Nocturnals.
  • SHARE
  • TWEET