Η SAE Athens καταλαμβάνει το Six D.O.G.S. με συναυλίες, DJ sets, VJing, και showcases

22/05/2013 @ 10:42
Night out with SAE Athens!
Students, alumni, friends & you on board!

Σάββατο 1 Ιουνίου
Six D.O.G.S.
(Αβραμιώτου 6-8, Μετρό Μοναστηράκι)

Gig Space | Bar | Project Space
Concerts! DJ Sets! Project Showcases!
feat.
Stonebringer, Skinny Whales, Indian Revolver,
Norwegian Black Metal Disco, Vilma & Isidora,
Mike Damos, Lefty D, g.kay, VJ Markoira, Man In Dub
& special guests

Από το heavy rock και το psychedelic garage, μέχρι την electronica, τη house και την techno, το Σάββατο 1η Ιουνίου, η SAE Athens και οι σπουδαστές της υποδέχονται το καλoκαίρι με πολλή μουσική και παράλληλα δημιουργικά δρώμενα!

Μεγάλος διαγωνισμός Υποτροφιών Creative Media Seminar!

To Σάββατο 1η Ιουνίου - επίσημη αρχή του καλοκαιριού - το Gig space του Six D.O.G.S. φιλοξενεί δύο μπάντες που έχουν συνεργαστεί με τους σπουδαστές της SAE στα πλαίσια του Band Complete student, τους "heavy" Stonebringer και τους "indie" Skinny Whales, ενώ το line up συμπληρώνεται με guests τους Indian Revolver και τους garage psychedelic ήχους τους! Στη συνέχεια τα decks αναλαμβάνουν το DJ δίδυμο, Vilma & Isidora, σε ένα back-to-back μουσικό διάλογο ανάμεσα στην Indie, την electronica αλλά και το hip hop, για να παραδώσουν τη σκυτάλη στον Norwegian Black Metal Disco και τα ηλεκτρονικά του μοτίβα!

Παράλληλα, το bar του Six D.O.G.S. θα κινηθεί σε πιο house και techno ρυθμούς με τους Mike Damos, Lefty D, g.kay, Man In Dub να εναλλάσσονται στα decks.

Στο project space το κοινό μπορεί να δηλώσει συμμετοχή για το διαγωνισμό της βραδιάς με δώρα υποτροφίες για Creative Media σεμινάρια, καθώς και να ενημερωθεί από εξειδικευμένους επαγγελματίες και εκπαιδευτικούς για τις εξελίξεις και τις εκπαιδευτικές επιλογές στο συναρπαστικό κόσμο των δημιουργικών μέσων (Audio, Film, 3D, Web, Games κ.ά.).

Turn Summer 2013 On!

Γνωρίστε την SAE Athens: athens.sae.edu

Doors Open: 20:00 | Entrance: free

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET