Η Courtney Love παραδέχτηκε ότι εκείνη έγραψε το επίμαχο σημείωμα του Kurt Cobain

Και αποκάλυψε ότι δεν γράφτηκε τη χρονιά που αυτοκτόνησε ο Kurt Cobain

07/05/2014 @ 10:55
Το CBS, έναν μήνα μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών από το χώρο όπου βρέθηκε νεκρός ο θρυλικός frontman των Nirvana, έδωσε στο φως της δημοσιότητας ένα σημείωμα το οποίο προκάλεσε πολλές συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες.

Ωστόσο, η Courtney Love, με επιστολή της στην εφημερίδα Seattle Times αποκάλυψε ότι εκείνη ήταν η συγγραφέας του σημειώματος και όχι ο Kurt Cobain. Είπε, επίσης, ότι είχε γραφτεί το 1991 και όχι το 1994, όταν έθεσε τέλος στη ζωή του ο άνδρας της.

Υπενθυμίζουμε ότι το σημείωμα είχε βρεθεί στο πορτοφόλι του Cobain, όταν η αστυνομία του Seattle ανακάλυψε το άψυχο σώμα του εντός της οικίας του.

Στο σημείωμα που αποκαλύφθηκε, ο Cobain φέρεται να αναφέρεται στην σύζυγό του, Courtney Love με μια ερώτηση παρόμοια με αυτές που απευθύνονται στους γάμους, χαρακτηρίζοντάς την ως «σκύλα».

Η ακριβής φράση έχει ως εξής (αμετάφραστη):

«Do you Kurt Cobain take Courtney Michelle Love to be your lawful shredded wife, even when she's a bitch with zits and siphoning all (your) money for doping and whoring... Will you promise to f--k her at least once a week... O.K.»

  • SHARE
  • TWEET