Dave Grohl: «Φοβόμουν να γράψω για το θάνατο του Cobain στη βιογραφία μου»

Ο διάσημος μουσικός μοιράστηκε τις σκέψεις του πίσω από το σχετικό κεφάλαιο του "The Storyteller"

21/10/2021 @ 13:37

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο "Amanpour And Company" o Dave Grohl σχολίασε το κεφάλαιο της πρόσφατης βιογραφίας του που επικεντρώνεται στο θάνατο του Kurt Cobain.

Συγκεκριμένα, ο μουσικός παραδέχθηκε πως το σχετικό μέρος του "The Storyteller: Tales Of Life And Music" ήταν το πιο δύσκολο να ολοκληρώσει. 

Όταν ερωτήθηκε γιατί ολοκλήρωσε το κεφάλαιο γύρω από την αυτοκτονία του Cobain, ο Grohl απάντησε:

«Γιατί φοβόμουν να το γράψω. Είναι διαφορετικό να μιλάς για τα ράμματα που απέκτησες στα 12 σου, διαφορετικό για το όταν πήγες τα παιδιά σου σε χορό για πατέρα και κόρη και εντελώς ξεχωριστό να ανοίγεσαι για ένα θέμα για το οποίο έχεις μιλήσει ελάχιστα ακόμα και σε οικείους σου. Θέλω να πω, αποκάλυψα πράγματα σε αυτή την ιστορία τα οποία αγνοούσαν και οι πιο κοντινοί μου φίλοι. Ήμουν πολύ φοβισμένος για να το γράψω.

Πρώτα από όλα, ήξερα τι περίμενε από εμένα ο κόσμος για να γράψω. Νιώθω πως για τον κόσμο υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα. Συνεπώς, αποφάσισα να γράψω υπό μια πιο ευρεία συναισθηματική οπτική, για τη διαδικασία της απώλειας και του πένθους, το πως αυτή καθορίζεται και πόσο διαφέρει ανά άνθρωπο. Ναι, ήταν κάτι ζόρικο αυτό το κεφάλαιο».

Υπενθυμίζεται πως το κλασικό "Nevermind" των Nirvana συμπλήρωσε φέτος 30 χρόνια ζωής κι τον επόμενο μήνα αναμένεται η πλούσια επανέκδοσή του.

Δείτε επίσης:

O Dave Grohl αποκάλυψε πως στο παρελθόν παραλίγο να γινόταν μέλος των GWAR

  • SHARE
  • TWEET