H απάντηση του M. Shadows στην κριτική του Robb Flynn / «Έκλεψαν» το logo των Machine Head οι Avenged Sevenfold;

04/10/2013 @ 19:41
Πρόσφατος είναι ο «χαμός» που είχε προκαλέσει η γνώμη του Robb Flynn για το νέο άλμπουμ των Avenged Sevenfold, "Hail To The King".

O Flynn το είχε αποκαλέσει «άλμπουμ διασκευών» κατηγορώντας έμμεσα τους Avenged Sevenfold πως δανείζονται πολλά στοιχεία από άλλες metal μπάντες και ειδικά από τους Metallica.

O M. Shadows σε ραδιοφωνική του συνέντευξη είπε πως το κύριο πράγμα που κατάφερε ο Flynn με τις δηλώσεις του είναι να δώσει περισσότερη δημοσιότητα στο συγκρότημα, κάνοντας πολλούς ανθρώπους να ακούσουν το "Hail To The King" έστω από περιέργεια.

Στη συνέχεια δήλωσε πως δεν τον νοιάζει τι λέει ο καθένας, αλλά από την στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο να μάθει τη γνώμη των Avenged Sevenfold επί του θέματος τότε πρέπει να απαντήσει. Τελικά αρκέστηκε να πει με λίγο ειρωνικό ύφος ότι σαν ενήλικας που είναι μπορεί να έχει γνώμη για ό,τι θέλει.

Εν τω μεταξύ, οι Machine Head ανέβασαν στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook μια φωτογραφία - σύγκριση του logo που θα χρησιμοποιούν στα σκηνικά της περιοδείας τους οι Avenged Sevenfold με αυτό που έχουν οι ίδιοι εδώ και 16 χρόνια, τονίζοντας τις ομοιότητες που έχουν δίνοντας με αυτόν τον τρόπο συνέχεια στην ιστορία...

Avenged Sevenfold logo

Machine Head logo
  • SHARE
  • TWEET