Γνωρίστε από κοντά τους Paradise Lost και Unisonic / Συνεχίζεται ο αντίστοιχος διαγωνισμός για τον Ozzy Osbourne

26/06/2012 @ 11:59
Ο Οzzy Osbourne θα εμφανιστεί στο Rockwave Festival την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012 σε μια εορταστική, metal βραδιά μαζί με τους φίλους του, τον Slash, τον Geezer Butler, τον Zakk Wylde και τον Gus G. για να παίξουν τραγούδια των Black Sabbath! Την εμφάνισή τους πλαισιώνουν αυτές των Machine Head, Paradise Lost, Unisonic, Planet Of Zeus και Lucky Funeral. Το Rocking.gr δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να γνωρίσουν από κοντά, εκτός από τον Ozzy Osbourne, και τους Paradise Lost και Unisonic, την ημέρα της συναυλίας στο Terra Vibe!

Rockwave Festival line up:

Κυριακή, 1 Ιουλίου 2012:
Ozzy Osbourne & Friends
Machine Head
Paradise Lost
Unisonic
Planet Of Zeus
Lucky Funeral

Προπώληση εισιτηρίων:

Η προπώληση των εισιτηρίων για την Κυριακή, 1 Ιουλίου συνεχίζεται.
Το εισιτήριο κοστίζει 50 ευρώ.
Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο θα κοστίζει 58 ευρώ.
Το εισιτήριο στο ταμείο της συναυλίας θα είναι 65 ευρώ.

Paradise Lost

Οι αγαπημένοι αυτοκράτορες του ευρωπαϊκού doom/goth metal επανέρχονται δριμύτεροι στη χώρα μας με τον ολοκαίνουριο δίσκο τους, "Tragic Idol", για να αποδείξουν για μια ακόμη φορά με πόση μαεστρία δένουν την μελαγχολική ατμόσφαιρα με το δυνατό και σκληρό ήχο.

Είναι η βρετανική metal ελίτ που έχει πάντα ολοκληρωμένη αισθητική πρόταση στις live εμφανίσεις της, που συνδυάζει λιτότητα με δυναμισμό, στίχους και μελωδίες που κονταροχτυπιούνται για την πρωτιά, ξεδιπλώνοντας τις πιο σκοτεινές πτυχές του μυαλού.

Το συγκρότημα έχει οδηγηθεί στην κορυφή του μεταλλικού στερεώματος, αντιμετωπίζοντας κάθε καινούριο δίσκο σαν ένα νέο ξεκίνημα, σα μια πορεία προς το άγνωστο σε ανεξερεύνητα μονοπάτια και καταφέρνει πάντα να αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι στην εξέλιξη της μουσικής.

Το ελληνικό κοινό θα υποκλιθεί για ακόμη μια φορά στους shadowkings, Paradise Lost!

Unisonic

Ή αλλιώς το συγκρότημα όπου συντελείται η πιο πολυαναμενόμενη ένωση των τελευταίων χρόνων: η αναβίωση των παλιών Helloween που για τους οπαδούς της power metal φάνταζε μακρινό όνειρο, με τους Unisonic γίνεται πραγματικότητα! Unisonic - η all time power metal band!

Στις τάξεις τους διαθέτουν δύο από τα παλιότερα και πιο αγαπητά μέλη των Helloween: τον τραγουδιστή, με την αξεπέραστη φωνή, Michael Kiske -που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα- και τον Kai Hansen, βασικό συνθέτη του συγκροτήματος και μετέπειτα ιδρυτή των Gamma Ray. Στους Unisonic, ντραμς παίζει ο δαιμόνιος μάνατζερ των Helloween και Gamma Ray, συμπατριώτης μας, Κώστας Ζαφειρίου, και επίσης ντράμερ των Pink Cream 69, στο μπάσο βρίσκεται ο Dennis Ward, πολύ γνωστός παραγωγός και μπασίστας των Pink Cream 69, που έχει ήδη συνεργαστεί σε αρκετά projects με τον Kiske, και ο Mandy Meyer, πρώην κιθαρίστας των Gotthard.

Οι Unisonic πρωτοέσμιξαν ως τετράδα (χωρίς τον Kai Hansen) το 2009 αλλά όταν ο Kiske βρέθηκε στη σκηνή με τον Hansen στην περιοδεία των Avantasia επέστρεψε η παλιά μαγεία μεταξύ των δύο πρώην μελών των Helloween και αποφάσισαν να επεκτείνουν τους Unisonic σε πεντάδα. Το πρώτο τους album με τίτλο το όνομά τους κυκλοφορεί στο τέλος Μαρτίου.

Ο ίδιος ο Kai Hansen ορίζει το στυλ αυτής της σύμπραξης γιγάντων: «είμαστε μία πιο σκληρή εκδοχή του hard rock, αλλά σαν σύνολο είμαστε πολύ πιο ευέλικτοι και ποικιλόμορφοι». Οι Unisonic είναι ό,τι ακριβώς σημαίνει και το όνομα τους: μία μουσική ενότητα, ένα ολοκαίνουργιο συγκρότημα, με ένα μοναδικό ήχο. Ο ήχος από τις καλύτερες μέρες των Helloween θα είναι παρών στο Rockwave Festival την 1η Ιουλίου, και θα ακούσουμε ζωντανά το "I Want Out", το "Future World" και όχι μόνο...

Δελτίο Τύπου



Το Rocking.gr δίνει τη δυνατότητα σε τέσσερις αναγνώστες του να γνωρίσουν από κοντά τους Paradise Lost και τους Unisonic την ημέρα της εμφάνισής τους με τους Ozzy Osbourne & Friends στα πλαίσια του Rockwave Festival. Διευκρινίζεται ότι για κάθε μπάντα θα κληρωθούν δύο τυχεροί αναγνώστες.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας και να διεκδικήσετε μία θέση στη συνάντηση με τους Paradise Lost, στείλτε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο θέμα του "Paradise Lost" -για τους Unisonic στείλτε μας στο contest@rocking.gr συμπληρώνοντας στο θέμα του "Unisonic"- και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), τον αριθμό του εισιτηρίου σας αλλά και τι σημαίνει για εσάς αυτή η συνάντηση, σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό είναι η κατοχή εισιτηρίου για τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ. Η κάθε συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ημέρα της εμφάνισης των Paradise Lost και Unisonic στο Terra Vibe.

Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή μέχρι και την Πέμπτη, 28 Ιουνίου στις 21:00. Οι τέσσερις νικητές, οι οποίοι θα προκύψουν από κλήρωση, θα ενημερωθούν μέσω e-mail μέχρι την Παρασκευή, 29 Ιουνίου το βράδυ.

Υπενθυμίζουμε ότι την ίδια ημερομηνία λήγει και ο αντίστοιχος διαγωνισμός για τον Ozzy Osbourne.

Καλή τύχη!
  • SHARE
  • TWEET