Μεγάλος διαγωνισμός: Γνωρίστε από κοντά τον Ozzy Osbourne τη μέρα της εμφάνισής του στο Rockwave Festival!

15/06/2012 @ 13:28
Ο Ozzy θα εμφανιστεί με τους "Ozzy Osbourne & Friends" την 1η Ιουλίου στο Rockwave Festival. Ο Ozzy Osbourne, μαζί με τον Geezer Butler, το ήμισυ των Black Sabbath, θα τιμήσουν τον Tony Iommi σε ένα special Black Sabbath set. Οι μουσικοί που θα τον πλαισιώσουν τον Ozzy Osbourne στο Rockwave είναι τρεις από τους κορυφαίους εν ενεργεία κιθαρίστες στον κόσμο: ο παλιός συνεργάτης και φίλος του, Slash, ο επί χρόνια κιθαρίστας της προσωπικής μπάντας του Ozzy, Zakk Wylde, και ο δικός μας Gus G..

Ozzy Osbourne & Friends
*With Special Guest Slash

Rockwave Festival line up:

Κυριακή, 1 Ιουλίου 2012
Ozzy Osbourne & Friends
Machine Head
Paradise Lost
Unisonic
Planet Of Zeus
Lucky Funeral

Προπώληση εισιτηρίων:

Η προπώληση των εισιτηρίων για την Κυριακή, 1 Ιουλίου συνεχίζεται.
Το εισιτήριο κοστίζει 50 ευρώ.
Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο θα κοστίζει 58 ευρώ.
Το εισιτήριο στο ταμείο της συναυλίας θα είναι 65 ευρώ.

Δελτίο Τύπου

Το Rocking.gr δίνει τη δυνατότητα σε τρεις αναγνώστες του να γνωρίσουν από κοντά τον Ozzy Osbourne την ημέρα της εμφάνισής του με τους Ozzy Osbourne & Friends στα πλαίσια του Rockwave Festival.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας και να διεκδικήσετε μία θέση στη συνάντηση με τον Ozzy Osbourne, στείλτε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο θέμα του "Ozzy Osbourne" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), τον αριθμό του εισιτηρίου σας αλλά και τι σημαίνει για εσάς αυτή η συνάντηση, σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό είναι η κατοχή εισιτηρίου για τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ημέρα της εμφάνισης των Ozzy Osbourne & Friends στο Terra Vibe.

Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή μέχρι και την Πέμπτη, 28 Ιουνίου στις 21:00. Οι τρεις νικητές, οι οποίοι θα προκύψουν από κλήρωση, θα ενημερωθούν μέσω e-mail μέχρι την Παρασκευή, 29 Ιουνίου το βράδυ.

Καλή τύχη!
  • SHARE
  • TWEET