Foo Fighters: Διαλύονται ή όχι;

Δείτε το χιουμοριστικό video που έφτιαξαν τα μέλη της μπάντας και μάθετε την απάντηση στο τέλος του

03/03/2016 @ 08:26

Μετά την χθεσινή μυστηριώδη ανάρτησή τους που κράτησε όλους τους fan σε αγωνία για το μέλλον της μπάντας, οι Foo Fighters τελικά ανακοίνωσαν ότι θα κάνουν ένα διάλλειμα, χωρίς να προσδιορίζουν την διάρκειά του.

Η μεγάλη ανακοίνωση που είχαν προαναγγείλει, ήρθε το βράδυ της Τετάρτης (ώρα Αμερικής) και δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένα ξεκαρδιστικό video διάρκειας επτά λεπτών, όπου τα μέλη της μπάντας διακωμωδούν τις φήμες περί διάλυσης και την υποτιθέμενη πρόθεση του Dave Grohl να συνεχίσει με σόλο καριέρα.

Ο ντράμερ Taylor Hawkins βέβαια είχε ήδη αναφέρει κάτι σχετικό σε συνέντευξή του στην Artisan News στις 16 Ιανουαρίου, στην οποία όταν ρωτήθηκε για το μέλλον της μπάντας, αποκάλυψε τα σχέδια για διάλειμμα. 

«Είμαστε σε διάλειμμα τώρα, είμαστε σε μια αόριστη παύση», εξηγούσε τότε ο Hawkins. Πρόσθεσε ότι η απόφαση «δεν πάρθηκε επειδή δεν αγαπάμε ο ένας τον άλλο ή επειδή δεν θέλουμε να κάνουμε μουσική μαζί... Κάναμε τόσα πολλά τα τελευταία πέντε ή έξι χρόνια - εμείς ως μπάντα θα μπορούσαμε να πάμε στο στούντιο αύριο και περνάμε ακριβώς όσο καλά περνούσαμε πάντα, αλλά νομίζω ότι ο κόσμος χρειάζεται ένα διάλειμμα από εμάς για λίγο».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Foo Fighters θα κάνουν μια στάση. Τον Σεπτέμβριο του 2008, η μπάντα ανακοίνωσε ένα διάλειμμα από τις περιοδείες και παρέμεινε εκτός δρόμου για τρία χρόνια. Η περίοδος της διακοπής φάνηκε να απέδωσε, αφού οι Foo Fighters επέστρεψαν το 2011 με ίσως έναν από τους καλύτερους δίσκους τους μέχρι σήμερα και ξεκίνησαν μια εκτενή παγκόσμια περιοδεία.

  • SHARE
  • TWEET