Ελληνική metal σκηνή σε γαλλικό εξώφυλλο

10/05/2010 @ 04:23
Στο τεύχος Απριλίου/Μαΐου 2010, το Hard Rock Mag παρουσίασε στους αναγνώστες του ένα αφιέρωμα στην ελληνική metal σκηνή.



Το εξασέλιδο αφιέρωμα αποτελείται από συνεντεύξεις των Rotting Christ, Septic Flesh, Chaostar, Nightfall και Inactive Messiah, καθώς και από ένα μικρό άρθρο σχετικά με το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον της σκηνής.

Οι συντάκτες του γαλλικού περιοδικού, κατά τα γραφόμενά τους, ομολόγησαν ότι δεν θα ήταν δυνατό να καλύψουν ολόκληρη τη σκηνή. Κινήθηκαν όμως με γνώμονα τους «μεταλλικούς δεσμούς μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας», λαμβάνοντας υπόψη «πόσα ποιοτικά (ελληνικά) συγκροτήματα ξεκίνησαν ή αναβίωσαν την καριέρα τους σε γαλλικές δισκογραφικές», ενώ υποστήριξαν χαρακτηριστικά ότι για τη μουσική «το έτος 2010 θα είναι η χρονιά της Ελλάδας».

Το εξώφυλλο του τεύχους κοσμήθηκε από έργο που φιλοτέχνησε το μέλος και εικαστικός καλλιτέχνης των Septic Flesh, Seth Siro Anton, κατά κόσμον Σπύρος Αντωνίου. Ο ίδιος θα εκθέσει έργα του στην Gallerie d'Art Contemporain Alain Rouzé, της πόλης Nantes, από τις 8 Ιουλίου μέχρι τις 18 Αυγούστου 2010.
  • SHARE
  • TWEET