Έξω φρενών ο Brant Bjork με τον Josh Homme για το θέμα των Kuyss

23/05/2012 @ 12:41
Καλά κρατεί η βεντέτα που έχει ξεκινήσει μεταξύ πρώην και τρεχόντων μελών των Kyuss, που ως γνωστόν φέρουν την επωνυμία Kyuss Lives!.

Ενώ ο Homme αρχικά δεν είχε πρόβλημα με το όνομα Kyuss Lives!, στη συνέχεια κινήθηκε νομικά μαζί με τον μπασίστα Scott Reeder θεωρώντας πως το τρέχον συγκρότημα χρησιμοποιώντας το όνομα «Kyuss» εξαπατά τους οπαδούς. O drummer της μπάντας, Brant Bjork, πέρασε στην επίθεση, λέγοντας πως ο Homme προέβη σε αυτήν την κίνηση γιατί έχει πληγωμένο εγωισμό από καταστάσεις που είχαν συμβεί 20 χρόνια πριν.

Ο Bjork υποστηρίζει πως, όταν έφυγε από την μπάντα, τόσο ο Homme όσο και ο Reeder κατοχύρωσαν το όνομα «Kyuss» ώστε να μην χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο, υποστηρίζοντας δηλαδή πως έκαναν αυτό για το οποίο τον κατηγορούν. Για τον Reeder λέει πως έχει θυμώσει γιατί επιλέγη ο Oliveri στη θέση του και όχι αυτός.

Στη συνέχεια ο Bjork κατηγορεί τον Homme ότι προσπαθούσε να γράφει μόνος του τα τραγούδια και δεν δεχόταν τις ιδέες του για να μην έχει δικαιώματα στις πωλήσεις, και αυτό ήταν το γεγονός που τον ανάγκασε να φύγει. Τέλος απορρίπτει την αντίληψη πως οι Kyuss ήταν ουσιαστικά μια μπάντα του Homme.
  • SHARE
  • TWEET