Εκνευρισμένος από την ύπαρξη των Alter Bridge ο Scott Stapp

Σταμάτησε να μιλάει στον Mark Tremonti όταν κατάλαβε ότι οι Creed δεν πρόκειται να επανέλθουν σε μόνιμη βάση

06/06/2015 @ 16:44
Άλλο ένα επεισόδιο στο σήριαλ που λέγεται Scott Stapp και Creed αποκάλυψε ο Mark Tremonti μιλώντας στο περιοδικό Kerrang.

O διάσημος κιθαρίστας ανέφερε πως ο ψυχικά διαταραγμένος τραγουδιστής ήταν προφανώς εκνευρισμένος από την ύπαρξη και μόνο των Alter Bridge.

Και αυτό γιατί θεωρούσε (μάλλον ορθά) πως η ενασχόληση του Tremonti με την σπουδαία hard rock μπάντα δεν θα επέτρεπε στους Creed να επανέλθουν σε μόνιμη βάση.

Το σχετικό, χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης έχει αναλυτικά ως εξής: «Νομίζω ότι ο Scott απλά πίστευε ότι είχαμε επανέλθει ως Creed και ότι θα ξεχνούσαμε τους Alter Bridge. Δεν καταλαβαίνει πόσο σκληρά δουλέψαμε για να χτίσουμε τους Alter Bridge. Όταν τόσο εύκολα γονατίζεις μια μπάντα, όπως έκανε εκείνος, κατόπιν αυτή διαλύεται, και στη συνέχεια οικοδομείς κάτι, δεν μπορείς έτσι ξαφνικά να γυρίσεις στην άλλη μπάντα και να ξεχάσεις ό, τι έχεις χτίσει. Αυτό νομίζω ότι περίμενε να κάνουμε και ειδικά εγώ. Νομίζω ότι έβγαλε όλη την απογοήτευσή του πάνω μου.»

Ο Tremonti δήλωσε μάλιστα πως ο Stapp σταμάτησε να του μιλάει όταν κατάλαβε πως οι Alter Bridge θα συνεχίσουν κανονικά τις δραστηριότητές τους. Αυτό συνέβη κατά την διάρκεια γεύματος, ενόσω οι Creed βρίσκονταν σε περιοδεία, με αποτέλεσμα οι δύο μουσικοί να μην ανταλλάξουν καμία άλλη κουβέντα μέχρι την ολοκλήρωσή της.
  • SHARE
  • TWEET