«Διώξτε τον Kanye και φέρτε rock μπάντα»

Η ανακοίνωση του Kanye West ως headliner στο φετινό Glastonbury προκαλεί αντιδράσεις αλλά πολλά Μέσα στηρίζουν την επιλογή

17/03/2015 @ 11:04
Οι διοργανωτές του Glastonbury, του μεγαλύτερου υπαίθριου φεστιβάλ της Βρετανίας και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, ανακοίνωσαν πως ο Kanye West θα είναι το πρώτο όνομα για το Σάββατο 27 Ιουνίου.

Ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος, αλλά ήδη, μέσω twitter και facebook, εκατοντάδες μουσικόφιλοι και κάτοχοι εισιτηρίου για το φεστιβάλ, αντιδρούν στην επιλογή. «Δεν ανήκει εδώ», «έχει ήδη εκφράσει τη γνώμη του περί μουσικής», «σοκαριστικό» είναι μερικά… ήρεμα post.

Υπάρχει βέβαια και η αντίθετη πλευρά, με τα πολλά μεγάλα ειδησεογραφικά και μουσικά site, όπως για παράδειγμα ο Guardian, να στηρίζουν 100% την επιλογή. «Ο Κanye είναι το αντίθετο του βαρετού, είναι ιδανικός για headine όνομα. Δεν νοιάζεται για τη γνώμη κανενός, αλλά αναζητεί τα όρια της pop μουσικής» γράφει.

Ήδη, φτιάχτηκε και online καμπάνια για να αποτρέψει την εμφάνιση του Κanye, με τίτλο «Ακυρώστε τον και φέρτε μια rock μπάντα». Μέχρι στιγμής, έχουν υπογράψει περίπου 800, αλλά να θυμίσουμε πως και τα 135.000 εισιτήρια για το φεστιβάλ, που κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο, πουλήθηκαν αμέσως. Oι Foo Fighters είναι το τρίτο μεγάλο όνομα αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.
  • SHARE
  • TWEET