O Corey Taylor επιτίθεται ξανά στον Kanye West

Αφορμή η αποκλειστική διάθεση του "Donda 2"

08/03/2022 @ 13:52

O Corey Taylor επιτέθηκε ξανά στον Kanye West, αυτή την φορά με αφορμή την αποκλειστική κυκλοφορία του "Donda 2". Μιλώντας στην βρετανική Metro, θεώρησε πως η διάθεση του νέου του άλμπουμ μόνο μέσω της streaming συσκευής διακοσίων δολαρίων Stem αποτελεί αδικία προς τους οπαδούς του.

«Είναι σαν να παίρνεις όλα τα εξαρτήματα ενός αυτοκινήτου, να τα στέλνεις στα σπίτια των ανθρώπων και να τους λες ουσιαστικά πως έχουν ένα δωρεάν αυτοκίνητο και ότι πρέπει να βρουν πώς να το φτιάξουν» δηλώνει καταρχάς ο frontman των Slipknot και συνεχίζει λέγοντας:

«Υποθέτεις ότι το κοινό έχει την πρόσβαση και την ίδια τεχνολογία που έχεις εσύ, είσαι όμως βλάκας που το κάνεις αυτό. Σοβαρά; Δεν λειτουργεί έτσι. Η σκέψη ότι είναι μια έξυπνη πράξη απλά δείχνει πόσο μπερδεμένος και άσχετος είναι ο Kanye West. Όταν έχεις τόσα χρήματα και τόσους ανθρώπους γύρω σου που σου λένε ακριβώς αυτό που θέλεις να ακούσεις, η αντίληψή σου βρίσκεται εκτός πραγματικότητας».

Πριν από επτά χρόνια, ο West έθεσε εαυτόν στην κορυφή του rock στερεώματος κατά την εμφάνισή του στο Glastonbury Festival, προκαλώντας την αντίδραση του Taylor: «Kanye, δεν είσαι ο μεγαλύτερος εν ζωή rock star όλων των εποχών. Και μόνο που χρειάστηκε να πεις κάτι τέτοιο στον κόσμο, τα λέει όλα».

  • SHARE
  • TWEET