Δεν τα κατάφεραν οι Deep Purple να μπουν στο Rock And Roll Hall Of Fame

12/12/2012 @ 13:36
Για ακόμη μια χρονιά οι Deep Purple δεν θα ανήκουν στο Rock And Roll Hall Of Fame αν και ήταν υποψήφιοι, δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τους Rush.

Οι Καναδοί θρύλοι του progressive rock ανήκουν πια στο Rock And Roll Hall Of Fame, μαζί με τους Public Enemy, Heart, Randy Newman αλλά και τους Donna Summer, Albert King, οι οποίοι μπήκαν στο hall μετά θάνατον. Εισακτέοι, επίσης, δύο σπουδαίοι παραγωγοί: ο Quincy Jones (Michael Jackson, Ray Charles, Sarah Vaughan, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Peggy Lee κ.α.) και ο Lou Adler (Sam, Cooke, Carole King, The Mamas & The Papas, "Rocky Horror Picture Show" κ.α.).

«Είναι τεράστια τιμή και θα εμφανιστούμε με ένα μεγάλο χαμόγελο», δήλωσε ο Geddy Lee των Rush. «Έκανε τη μάνα μου τόσο περήφανη, οπότε αυτό και μόνο αρκεί. Θέλω να μοιραστώ αυτό το μεγάλο γεγονός με όλους τους οπαδούς μας.»

Οι Public Enemy είναι η τέταρτη hip hop μπάντα που μπαίνει στο Rock And Roll Hall Of Fame.

Να σημειωθεί ότι φέτος για πρώτη φορά το κοινό μπόρεσε να ψηφίσει για τον νικητή. Βέβαια το κοινό είχε μία ψήφο, επηρεάζοντας κατά ένα εξακοσιοστό το αποτέλεσμα, μαζί με άλλους 600 ειδικούς της μουσικής βιομηχανίας που έδωσαν και αυτοί την ψήφο τους.
  • SHARE
  • TWEET