Δελτίο Τύπου: Candlemass, Grand Magus, Memory Garden στις 3 Οκτωβρίου, στο Gagarin 205

23/09/2009 @ 13:29
Για τους Σουηδούς Candlemass δε νομίζουμε ότι χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού αναμφισβήτητα αποτελούν το μεγαλύτερο και "βαρύτερο" όνομα στο χώρο του doom metal, φυσικά μετά από τους Black Sabbath.



Οι άλλοτε αργοί και άλλοτε mid tempo ρυθμοί, τα ογκώδη, βαριά και ασήκωτα riffs, τα εκπληκτικά φωνητικά (είτε αυτά ήταν του Messiah Marcolin, είτε του Robert Lowe, επίσης μέλος των Solitude Aeturnus), οι σκοτεινοί και γεμάτοι μελαγχολία στίχοι, η απίστευτη έμπνευση και το αστείρευτο ταλέντο του ιδρυτή και mastermind του συκροτήματος, Leif Edling, και εν γένει η όλη μαυρίλα που εκπέμπει το τελικό αποτέλεσμα, είναι τα μυστικά της επιτυχίας τους.



Με αφορμή λοιπόν την κυκλοφορία του καταπληκτικού "Hammer Of Doom" θα βρεθούν στη χώρα μας για μία και μοναδική συναυλία, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, μαζί με άλλους δύο επάξιους εκπροσώπους της σουηδικής σκηνής, τους Grand Magus (η άλλη μπάντα του τραγουδιστή των Spiritual Beggars, J.B.) και τους Memory Garden.



Μια συναυλία, με πλούσιο χορταστικό μενού, που κανένας οπαδός του είδου δε θα πρέπει να χάσει! Και ένα ακόμα στοιχείο που την καθιστά "must" είναι η βιντεοσκόπηση και ηχογράφηση του show των Candlemass για τις ανάγκες του επερχόμενου DVD τους. Μια σπάνια περίπτωση για τη χώρα μας, αφού μέχρι στιγμής μόνο οι Iced Earth και οι Fates Warning (από ξένους καλλιτέχνες στο χώρο του metal) έχουν κυκλοφορήσει ολόκληρες τις συναυλίες τους στην Ελλάδα, σε DVD. Μια ενέργεια που αν μη τι άλλο μας τιμά και που το κοινό εν συνεχεία θα πρέπει να τιμήσει τον καλλιτέχνη για την πρωτοβουλία του αυτή, όχι μόνο με την παρουσία του αλλά και τη συμμετοχή του κατά τη διάρκεια της συναυλίας!

Candlemass (Sweden) + Grand Magus (Sweden) + Memory Garden (Sweden)
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2009 - Αθήνα - Gagarin 205

Ώρα έναρξης: 19:00 - Τιμή εισιτηρίου: 32 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: Ticket House - Rock City & μέσω internet: www.ticketpro.gr


Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET