Δελτίο Τύπου: Στην Αθήνα για μία μοναδική εμφάνιση οι Warrior Soul

Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου στο Six D.O.G.S.

16/11/2015 @ 14:30
3P Lab proudly presents
Warrior Soul (USA) live in Athens
Opening acts: Cemetery Dance, Jacks Full

Στο Six D.O.G.S. (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)
Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015
Πόρτες: 21:00 - Έναρξη: 21:30

Τιμές εισιτηρίων:
• Περιορισμένη προπώληση: 10 ευρώ,
• Υπόλοιπη προπώληση: 12 ευρώ,
• Ταμείο: 15 ευρώ.

Σημεία προπώλησης:
• No Remorse Records (Γαμβέτα 4, Αθήνα, τηλ.: 210-3830981, www.noremorse.gr)
• Metal Era (Εμ. Μπενάκη 22, Αθήνα, τηλ.: 210-3304133, www.metalera.gr)

Ένας αστικός μύθος λέει πως μετά από ένα solo performance art show, υπό το όνομα Kory Clarke / Warrior Soul, ο mainman του θρυλικού '90s σχήματος στοιχημάτισε με έναν promoter από το Pyramid Club της Νέας Υόρκης, πως μέσα σε έξι μήνες θα είχε την καλύτερη rock μπάντα της πόλης. Εννιά μήνες αργότερα, οι Warrior Soul υπέγραψαν στην Geffen Records για την κυκλοφορία του θρυλικού ντεμπούτο τους "Last Decade Dead Century", συμβόλαιο αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Ο Kory Clarke αποτελεί από μόνος του μια εμβληματική φιγούρα της πολυμορφικής καλλιτεχνικά δεκαετίας των '90s, ενώ ακόμη και μέχρι σήμερα φροντίζει να κρατάει τον εαυτό του απασχολημένο με πολυάριθμα projects ποικίλων μουσικών αναζητήσεων και πάντα ιδιαίτερου καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος. Έχοντας μεταξύ άλλων διατελέσει και τραγουδιστής των Dirty Rig, Space Age Playboys (με όνομα εμπνευσμένο από τον ομώνυμο δίσκο των Warrior Soul), ως και των Αμερικάνων doom metal legends Trouble αλλά και όντας «μπλεγμένος» μεταξύ άλλων με τα σχήματα των Mob Research και The Bones Of Children μέσα στην τελευταία δεκαετία, ο ακούραστος Kory Clarke έχει εδώ και κάποιους μήνες βγει και πάλι στον δρόμο, ανασυντάσσοντας το σχήμα των Warrior Soul και αναπαράγοντας on stage παλιά και νεότερα τραγούδια από την πολυπρόσωπη μουσικά δισκογραφία του σχήματος.

Το acid punk όπως χαρακτηρίστηκε ο ήχος των Warrior Soul, βρίσκεται εκεί που τέμνονται το heavy metal, το rock 'n' roll των Motorhead, η εναλλακτική διάθεση των '90s και το βρετανικό punk. Δίσκοι όπως τα "Drugs God And The New Republic", "Salutations From The Ghetto Nation" και "The Space Age Playboys", δύσκολα θα επαναληφθούν, γεγονός που επισφραγίζει η διαχρονικότητά τους, όπως και η αφοσίωση των φανατικών οπαδών του σχήματος, που αποτελούν πυρήνα όχι πολυάριθμο μα ιδιαίτερα σκληρό. Ο γεμάτος επαναστατική διάθεση, πολιτικός στίχος τους δε, δεν θα μπορούσε να είναι πιο ταιριαστός με το κλίμα της εποχής, γεγονός που δίνει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον σε αυτή την έλευση του σχήματος επί ελληνικού εδάφους.

Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου ο Kory Clarke και οι Πολεμικές Ψυχές θα βρίσκονται στο Αθηναϊκό six d.o.g.s. για μία μόνο εμφάνιση που θα κάνουμε καιρό να ξεχάσουμε. Να είστε όλοι εκεί.

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι punk metallers Cemetery Dance που αυτόν τον καιρό πραγματοποιούν ζωντανές εμφανίσεις για την προώθηση του 10" EP τους με τίτλο "No Saviour's Ground" αλλά και οι ανερχόμενοι hard rockers Jacks Full που έχουν μόλις κυκλοφορήσει το ομώνυμο full length άλμπουμ τους κι έχουν καταφέρει ήδη να εντυπωσιάσουν με την εκτελεστική δεινότητα και την ενέργειά τους επί σκηνής.

Links:
Event page
• Warrior Soul: kory-clarke.com | facebook
• Cemetery Dance: official | facebook
• Jacks Full: facebook
• 3P Lab: facebook

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET