Δείτε το video clip του "Coming Home" των Von Hertzen Brothers

02/09/2013 @ 12:22
Οι Φιλανδοί Von Hertzen Brothers κυκλοφόρησαν στις αρχές του χρόνου το πέμπτο τους άλμπουμ, "Nine Lives", και διέθεσαν την οπτικοποιημένη εκδοχή ενός ακόμη κομματιού μέσα από αυτό.

Πρόκειται για το video clip του "Coming Home", κομμάτι για το οποίο ο βασικός τραγουδιστής της μπάντας, o Mikko Von Hertzen είχε ερωτηθεί από τον Χρήστο Καραδημήτρη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Rocking.gr. Το χαρακτηριστικό απόσπασμα έχει ως εξής:

«Το "Coming Home" είναι ένα τραγούδι που μου προκάλεσε έκπληξη. Μου θύμισε μπάντες από τη χώρα σου, με μια πιο «gothίζουσα» αισθητική, όπως οι The 69 Eyes, οι H.I.M. ακόμα και Billy Idol. Όπως και να έχει, πρόκειται για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και διαφοροποιημένα τραγούδια στο άλμπουμ και μου αρέσει αρκετά. Πώς σας προέκυψε;
Το "Coming Home" λίγο-πολύ ανήκει εξολοκλήρου στον Kie. Έχει πολύ χαμηλή φωνή αν θέλει. Έτσι, αυτό μπορεί να προκαλέσει αυτού του είδους τους παραλληλισμούς. Κάποια από τα τραγούδια του Billy Idol παίζονταν πολύ στο πατρικό μας σπίτι, στα 80s, οπότε ίσως πήρε το ύφος για το τραγούδι από εκεί.»
VIDEO
  • SHARE
  • TWEET