Corey Taylor εναντίον Rick Rubin

23/11/2011 @ 10:54
Ο Corey Taylor βρίσκεται σε solo περιοδεία και στις εμφανίσεις του, εκτός από το να ερμηνεύει ακουστικά πολλά τραγούδια του αλλά και να κάνει διάφορες διασκευές, δίνει την ευκαιρία στο κοινό να επικοινωνήσει μαζί του, με τη μορφή ερωταπαντήσεων.

Την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου, το "An Evening With Corey Taylor" βρέθηκε στο Texas και, μεταξύ άλλων, ο Taylor ερωτήθηκε για το ποιά ήταν η εμπειρία του από τη δουλειά του με τον διάσημο παραγωγό Rick Rubin (Red Hot Chili Peppers, Slayer, System Of A Down, Metallica).

Η απάντηση του τραγουδιστή ήταν αποκαλυπτική: «Αυτή είναι μία επικίνδυνη ερώτηση... Ξέρω πως υπάρχουν πολλοί από εσάς που θα επιθυμούσαν να κρατήσω τα προσχήματα και να πω "η δουλειά με τον Rick Rubin ήταν μία εμπειρία που μάς έμαθε πολλά. Είναι πραγματικά ένα σπουδαίο μυαλό". Αφήστε με όμως να σας πω την αλήθεια. Ο Rick Rubin εμφανιζόταν για 45 λεπτά κάθε εβδομάδα. Και μέσα σε αυτά τα 45 λεπτά θα καθόταν στον καναπέ, θα έπαιρνε ένα μικρόφωνο για να μιλάει -ώστε να μην κάνει καμία κίνηση- και μετά θα έλεγε ένα "παίξε μου το τάδε μέρος" και ο μηχανικός θα το έβαζε. Φορούσε γυαλιά ηλίου όλη την ώρα, άσχετα με το γεγονός πως το δωμάτιο ήταν εντελώς σκοτεινό. Μοιάζεις εντελώς ηλίθιος έτσι. Χάιδευε συνεχώς το τεράστιο μούσι του και έτρωγε όσο περισσότερο μπορούσε. Θα έλεγε "παίξ' το πάλι" και μετά από λίγο θα φώναζε "σταμάτα, κάντο ξανά!". Θα σας πω το εξής: Σέβομαι όσα έχει κάνει ο Rick Rubin στο παρελθόν και πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Αλλά ο σημερινός Rick Rubin είναι μία λεπτή, λεπτή σκιά του ανθρώπου που ήταν. Είναι υπερτιμημένος, πληρώνεται πολλά περισσότερα απ' όσα αξίζει και δε θα δουλέψω ποτέ ξανά μαζί του για όσο ζω».
  • SHARE
  • TWEET