Corey Taylor: «Είναι πολύ νωρίς να κάνουμε νέο δίσκο με τους Slipknot»

02/09/2011 @ 12:52
Ο τραγουδιστής των Slipknot δήλωσε πως θεωρεί ότι είναι ακόμα νωρίς να κάνουν σχέδια για καινούργιο άλμπουμ. Πάντως, στις δηλώσεις του φάνηκε να είναι πιο θετικός στην ιδέα μιας μελλοντικής δουλειάς του συγκροτήματος απ' ό,τι παλαιότερα, αφού χαρακτηριστικά ανέφερε πως η μπάντα κάποια στιγμή θα ηχογραφήσει κάτι νέο, απλά όχι ακόμη.

Υπενθυμίζουμε πως παλαιότερα ο Taylor είχε δηλώσει ότι «δε νομίζει πως οι Slipknot θα συνθέσουν κάτι καινούργιο ξανά».

Μιλώντας σε βρετανικό περιοδικό, ο τραγουδιστής είπε πως δεν έχει περάσει αρκετός χρόνος από τότε που ο Paul Gray, μπασίστας των Slipknot, έχασε τη ζωή του και πως κανείς δε σκέφτεται να μπει στο studio ακόμη, αν και θα συνεχίσουν να περιοδεύουν μέχρι το τέλος του 2011.

«Είναι πολύ νωρίς, τουλάχιστον έτσι νιώθω. Δεν είμαι έτοιμος να κάνω ένα καινούργιο άλμπουμ με τους Slipknot. Πιστεύω ότι θα έρθει η μέρα που θα κυκλοφορήσουμε κάτι νέο, αλλά για μένα το να συνθέσουμε τώρα νέο υλικό δεν έχει κανένα νόημα. Δε μπορείς να περάσεις τρεις εβδομάδες περιοδεύοντας και μετά να μπεις κατευθείαν στο studio, ειδικά αφότου έχεις περάσει κάτι τέτοιο. Είναι πιο λογικό να κάνουμε συναυλίες και να ξαναδεθούμε μεταξύ μας πρώτα».

«Αν μπαίναμε στη διαδικασία ηχογράφησης, δε θα γράφαμε κάτι σχετικά με αυτή την απώλεια, αλλά θα ήταν για όλους τους υπόλοιπους και προφανώς είναι πολύ νωρίς. Ήμασταν οι εννέα, τώρα ένα κομμάτι λείπει. Πρέπει να δώσουμε περιθώριο στον κόσμο να τιμήσει τον Paul πριν παρουσιάσουμε νέα μουσική. Πρέπει να γίνει σωστά».
  • SHARE
  • TWEET