Διαδηλώσεις στην κηδεία του Dio / «Rock κρουαζιέρα» εις μνήμην του

24/05/2010 @ 13:31
Μία φανατική ομάδα Χριστιανών Βαπτιστών από το Κάνσας έχει σκοπό να κάνει πορεία την Κυριακή, 30 Μαΐου, στο χώρο που θα πραγματοποιηθεί η τελετή κήδευσης του, προσφάτως εκλιπόντα, Ronnie James Dio.



H «ειρηνική» αυτή διαδήλωση γίνεται με σκοπό να «υπενθυμίσει σε αυτούς που λατρεύουν το αρχαίο ερπετό, τον Σατανά, πως ο χρόνος πλέον κυλάει αντιστρόφως». Στη συνέχεια των δηλώσεών τους αναφέρουν: «Γνωρίζετε πως ο 67χρονος λάτρης του Σατανά, Ronnie James Dio, γνωστός για τη συμμετοχή του στους Black Sabbath, είναι πλέον νεκρός, έτσι; Θα είμαστε και 'μεις εκεί λοιπόν! Επειδή οι πιθανότητες του να παρευρίσκονται εκλεκτοί του Θεού στην εν λόγω κηδεία είναι ανύπαρκτες, δε σημαίνει πως αυτοί οι heavy metal συκοφάντες δεν πρέπει να τ’ ακούσουν λιγάκι».

Σύμφωνα με παλαιότερες δραστηριότητες της ομάδας αυτής, «θεωρούν πως είναι χρέος τους να παρευρίσκονται σε τέτοια μεγάλα event, όπου μπορούν να διαδώσουν το θρησκευτικό τους μήνυμα».

«Ναι, ο Ronnie James Padova (ΟΧΙ DIO) βρίσκεται πλέον στην κόλαση, όπου θα συναντηθεί με όλους αυτούς που λατρεύουν αυτόν και τους ψεύτικους Θεούς τους».

Τα σχόλια δικά σας...

Σε άλλα νέα, όμως, το φετινό Sweden Rock Cruise θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του μεγάλου καλλιτέχνη. Στη μονοήμερη αυτή κρουαζιέρα θα κάνουν την εμφάνισή τους μεγάλοι μουσικοί του metal στερεώματος, για να αποδώσουν φόρο τιμής στον Dio. Mikael Akerfeldt, Bjorn Gelotte και Mike Wead είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που θα πλαισιώνουν τους Lion's Share, σε διασκευές αγαπημένων κομματιών του «Κοντού».

Όλα τα έσοδα από την κρουαζίερα αυτή θα διατεθούν στην κοινοφελή οργάνωση της γυναίκας του Dio, Wendy, Stand Up And Shout Cancer Fund.
  • SHARE
  • TWEET