Bruce Dickinson: «Aγάπη, μουσική και πολλή μπύρα»

Οι Iron Maiden έστειλαν το δικό τους μήνυμα για όσα «απαίσια πράγματα συμβαίνουν στον κόσμο»

07/08/2016 @ 12:03

Οι Iron Maiden έπαιξαν την τελευταία συναυλία της "Book of Souls" περιοδείας τους στις 4/8 στο Wacken Open Air και λίγο πριν το τέλος, η μπάντα μέσω του Bruce Dickinson, έστειλε μήνυμα αγάπης και αδελφοσύνης κόντρα σε καθετί άσχημο συμβαίνει στον κόσμο.

Διαβάστε τι είπε ο frontman των Iron Maiden στη διάρκεια του encore και πριν ξεκινήσει το "Blood Brothers":

«Απόψε στο Wacken έχουμε ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Έχουμε δώσει 72 συναυλίες έως τώρα και όπου έχουμε πάει, από την Νέα Ζηλανδία ως την Κίνα ή την Νότια Αμερική, παντού υπήρχαν άνθρωποι από όλο τον κόσμο. Μπορώ να δω απόψε σημαίες από πολλές χώρες. Δεν θα τις ονοματίσω όλες, διότι θα ξεμείνω από χώρες και αυτό θα μαρτυρήσει την άγνοιά μου καθώς δεν ξέρω ποια σημαία είναι αυτή εκεί για παράδειγμα… (τη δείχνει και γελάει). Το θέμα είναι πως απόψε τα πάντα είναι για το metal και τους Maiden!

Συμβαίνουν πολλά απαίσια πράγματα στον κόσμο αυτή την εποχή. Τα διαβάζετε στις εφημερίδες, τα βλέπετε στην τηλεόραση, όλες αυτές οι βλακείες… Άνθρωποι που σκοτώνουν ανθρώπους, άνθρωποι που δολοφονούν ανθρώπους στο όνομα της θρησκείας ή τι στο διάολο είναι αυτό. Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου καίγεται καρφί…

Διότι, το ένα και μοναδικό πράγμα για το οποίο είμαστε εδώ είναι η οικογένεια. Δεν είναι ένα έθνος, δεν είναι μια φυλή, δεν είναι μια θρησκεία. Αυτό εδώ είναι όλες οι θρησκείες, όλες οι φυλές, όλα τα χρώματα, όλος ο κόσμος, όλα τα φύλα – κάποτε ήταν δυο, τώρα είναι περισσότερα. Ξέρετε κάτι; Είμαστε όλοι μια οικογένεια εδώ και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.

Και η απάντηση σε όλες αυτές τις βλακείες που συμβαίνουν εκεί έξω αυτή την εποχή είναι πως δεν πρέπει να είμαστε γεμάτοι μίσος, αλλά γεμάτοι αγάπη, μουσική και πολλή μπύρα».

Δείτε ολόκληρη την εμφάνισή τους από εδώ. Το σχόλιο του Bruce ξεκινά στο 1:36:53.
 

  • SHARE
  • TWEET