Οι Bad Movies για πρώτη φορά headliners στο Gagarin 205

Θα εμφανιστούν την Παρασκευή 19 Μαΐου

07/04/2017 @ 14:22

Παρασκευή 19 Μαΐου

Bad Movies

Special guests: Oldschool Rednex, Dead Dranks

Τιμή εισιτηρίου: προπώληση 8 ευρώ, ταμείο 10 ευρώ

Σημεία προπώλησης: Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876, Seven Spot, Reload, Ευριπίδης

Bad Movies

Δέκα χρόνια μετά την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά οι Κακές Ταινίες φοράνε τα καλά τους και κατεβαίνουν για ένα μεγάλο live στο Gagarin. Η φωτιά κρατάει ακομα καλά και οι Θεσσαλονικείς πανκ ρόκερς ετοιμάζονται για το ντέρμπι της ζωής τους. Με τρεις δίσκους στο ενεργητικό τους, ένα split αλλά και πέντε κομμάτια στη συλλογή "Salonica Sock City" οι Bad Movies αποδεικνύουν πως η φανέλα είναι βαριά και ο δρόμος μακρύς ακόμα, αφού βρίσκονται ήδη στο στούντιο και κινηματογραφούν ίσως την πιο κακή ταινία τους. Με στίχους που μιλάνε στην καρδιά και ροκ εν ρολ σόλα που ανασταίνουν και νεκρούς, τύμπανα από τα βάθη της ζούγκλας και φωνητικά που ξεριζώνουν λαρύγγια οι Bad Movies δεν υπόσχονται «τίποτα λιγότερο από το καλύτερο». Μια νύχτα που θα θέλουμε να θυμόμαστε, μια νύχτα που θα αργεί να ξημερώσει. Στη γαλαρία μαζί τους οι Old School Rednex, δυο κιβώτια μπίρα, ιρλανδέζικο ουίσκι και η πιο όμορφη μελωδία να εισβάλλει στα μεγάφωνα του Gagarin.

Old School Rednex

Δεκαοχτώ χρόνια από τότε που μια παρέα φίλων ξεκίνησαν να γρατζουνάνε τις κιθάρες τους σε μια αποθήκη φωνάζοντας ότι αισθάνονται εξωγήινοι σ’ αυτόν τον πλανήτη. Δεκαοχτώ χρόνια αστείρευτης αγάπης για τη μουσική και γι αυτό που κάνουνε, ακόμη μέσα κι από σκοτεινές περιόδους, ήταν αυτό που τους κράτησε ζωντανούς. Δεκαοχτώ χρόνια με σκαμπανεβάσματα, ανακατατάξεις, απογοητεύσεις, κι όμως συνεχίζουν να κάνουν "Βουτιά μες το μυαλό μας" μέσα από μουσικές και στίχους, ενώ η καινούργια τους δισκογραφική δουλειά αναμένεται σύντομα.

The Dead Dranks

Οι The Dead Dranks είναι μια μπάντα από την Αθήνα η οποία σχηματίστηκε το 2005. Ξεκίνησαν να παίζουν ως τρίο αλλά ύστερα από κάποιες αλλαγές μελών κατέληξαν στη σημερινή τους σύνθεση, η οποία αποτελείται από τους:

Soto Gem: φωνή, κιθάρα
Tony: κιθάρα, φωνητικά
Pol Jag: μπάσσο
Akis: τύμπανα

Αρχικά εμπνεύστηκαν από κλασσικές rock 'n' roll μπάντες όπως οι Ramones, οι Stooges, οι Social Distortion, οι Wipers κλπ. αλλά ο ήχος τους στην πορεία επηρεάστηκε από διάφορα παρακλάδια του rock ‘n’ roll όπως το garage punk των 60s, το punk rock, η rock σκηνή της Αυστραλίας, το post punk και γενικά από οτιδήποτε τους εκφράζει στη μουσική ανεξαρτήτως συγκεκριμένου ιδιώματος.

Έχουν εμφανιστεί στις περισσότερες γνωστές σκηνές της Αθήνας όπως το Gagarin 205, το An club, τo Κύτταρο, το Six Dogs, το After Dark, το Rodeo κλπ. ενώ έχουν συμμετάσχει σε αρκετές εκδηλώσεις αλληλεγγύης που έχουν κατά καιρούς διοργανωθεί στην Αθήνα. Επίσης, έχουν μοιραστεί τη σκηνή με αρκετές σημαντικές μπάντες της εγχώριας rock σκηνής όπως οι Last Drive, τα Αρνάκια, οι Panx Romana κλπ. Η σημαντικότερη μέχρι τώρα στιγμή τους ήταν όταν άνοιξαν τη συναυλία των punk θρύλων Buzzcocks στο Κύτταρο.

Στη μέχρι τώρα πορεία τους έχουν ηχογραφήσει αρκετά demo, ενώ το 2013 μπήκαν στο στούντιο και έχουν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις για το ντεμπούτο άλμπουμ τους το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβρη του 2016.

Bad Movies Gagarin

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET