Αποκαλύφθηκε το εξώφυλλο του επερχόμενου ΕΡ των Gamma Ray

13/02/2013 @ 10:46
Στις 15 Μαρτίου κυκλοφορεί, όπως σας είχαμε ενημερώσει, το καινούργιο ΕΡ των Γερμανών Gamma Ray, το οποίο θα φέρει τον τίτλο "Master Of Confusion".

Το συγκρότημα αποκάλυψε το εξώφυλλο της επερχόμενης κυκλοφορίας, και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Τα δύο νέα κομμάτια στο ΕΡ, τα "Master Of Confusion" και "Empire Of The Undead", είναι τα πρώτα καινούργια τραγούδια που κυκλοφορεί το συγκρότημα μετά το επιτυχημένο "Το The Metal!", του 2010.

Ο κιθαρίστας και ιδρυτής των Gamma Ray, Kai Hansen, ξεκαθαρίζει πως ένιωσαν σαν συγκρότημα πως έφτασε η ώρα να δώσουν στη δημοσιότητα κάτι καινούργιο.

«Σκοπεύαμε να είχαμε ένα νέο άλμπουμ στα χέρια μας κανονικά, αλλά οι προθεσμίες δεν είναι οι καλύτεροι φίλοι μας. Έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε πάνω στον επόμενο δίσκο, αλλά δεν θέλαμε να περιμένουμε άλλο μέχρι οι οπαδοί μας να ακούσουν αυτά τα δύο κομμάτια. Δεν είναι καινούργιο άλμπουμ, αλλά είναι 60 λεπτά μουσικής. Θα μπορούσε να είναι το μεγαλύτερο single στην ιστορία του metal!»

To "Master Of Confusion" περιλαμβάνει, εκτός από τα δύο νέα κομμάτια, και έξι live εκτελέσεις τραγουδιών (τα "The Spirit", "Wings Of Destiny", "Gamma Ray", "Farewell", "Time To Break Free", "Insurrection") που βρίσκονται ήδη στο Blu-ray Live "Skeletons and Majesties".

Gamma Ray - Master Of Confusion (EP)
  • SHARE
  • TWEET