Αποχώρησε από τους Destruction o κιθαρίστας και συνιδρυτής Mike Sifringer

Οι Γερμανοί σύστησαν τον αντικαταστάτη του επί 39 χρόνια μέλους τους μέσω ενός καινούριου single

20/08/2021 @ 12:32

Οι Destruction ανακοίνωσαν επίσημα την αποχώρηση του, επί 39 χρόνια κιθαρίστα και συνιδρυτή τους, Mike Sifringer, επιβεβαιώνοντας τη φημολογία των τελευταίων ημερών.

Επιπρόσθετα, το ιστορικό γερμανικό thrash metal σχήμα αποκάλυψε και τον αντικαταστάτη του Sifringer, στο πρόσωπο του Αργεντινού, αλλά με έδρα το Βέλγιο, Martin Furia, ευρύτερα γνωστού ως παραγωγός και μηχανικός ήχου για σχήματα όπως οι Nervosa και οι Evil Invaders.

Σχολιάζοντας τις ανακατατάξεις στο εσωτερικό της μπάντας, ο ιθύνων νους του σχήματος, Schmier, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα για όλους μας. Με λύπη ανακοινώνουμε την αποχώρηση του Mike από το σχήμα. Ήταν ένα σοκ για όλους μας και ήρθε ξαφνικά, αλλά δεν υπήρξε ποτέ αμφιβολία για το εάν θα συνεχίζαμε ως συγκρότημα. Είμαστε μια ισχυρή ομάδα και καλωσορίζουμε τον νέο μας κιθαρίστα Martin Furia! Η χημεία μας είναι εξαιρετική μιας και ο Martin είναι μέλος της οικογένειάς μας εδώ και χρόνια».

Ο Sifringer με τη σειρά του ανέφερε:

«Είναι δύσκολο να αποχωρήσω από το σχήμα έπειτα από 39 χρόνια. Οι Destruction είναι η ζωή μου, και κατά κάποιο τρόπο το παιδί μου. Μερικές φορές όμως, πρέπει να πάρεις αποφάσεις που σε πονάνε. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ λυπημένος, αλλά αν κάτι δεν μοιάζει σωστό, πρέπει να μην το συνεχίζεις. Ευχαριστώ όλους τους πρώην συνεργάτες μου και δηλώνω περήφανος για τη μουσική που δημιουργήσαμε μαζί».

Επιπρόσθετα, οι Destruction έδωσαν στη δημοσιότητα ένα καινούριο single, με το οποίο συστήνουν τον Furia στους οπαδούς τους.

Πρόκειται για το κομμάτι "State Of Apathy", του οποίου το video clip μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Σημειώνεται πως ο Sifringer, εκτός από συνιδρυτής της μπάντας, αποτελούσε το μοναδικό μέλος των Destruction που έχει εμφανιστεί σε όλες τις κυκλοφορίες του σχήματος, του οποίου το πιο πρόσφατο στούντιο άλμπουμ, "Born To Perish", κυκλοφόρησε το 2019.

Στις ηλεκτρονικές σελίδες του Rocking μπορείτε να ανατρέξετε στην περσινή εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του Ιάσονα Ρεπαντή με τον Schmier.

  • SHARE
  • TWEET