Ακούστε το ακυκλοφόρητο "La La" από την επανέκδοση του "Led Zeppelin II"

Την ερχόμενη Τρίτη επανακυκλοφορούν τα τρία πρώτα album των Led Zeppelin

30/05/2014 @ 13:05
Η αναμονή για τους φανατικούς φίλους των Led Zeppelin φτάνει αισίως στο τέλος της, καθώς κυκλοφορούν την ερχόμενη Τρίτη, 3 Ιουνίου, τα τρία πρώτα άλμπουμ του θρυλικού συγκροτήματος, "Led Zeppelin" (1969), "Led Zeppelin II" (1969) και "Led Zeppelin III" (1970), σε νέες εκδόσεις με remastered ήχο αλλά και επιπλέον δίσκο με ακυκλοφόρητα studio και ζωντανά ηχογραφημένα κομμάτια.

Ένα από τα επιπλέον κομμάτια του δεύτερου δίσκου του "Led Zeppelin II" είναι το προηγουμένως ακυκλοφόρητο ορχηστρικό "La La", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Προηγουμένως είχε δοθεί στη δημοσιότητα η αρκετά διαφορετική, «rough mix» εκδοχή του κλασικού "Whole Lotta Love", για την οποία διατέθηκε μάλιστα τις τελευταίες ημέρες και ένα ολοκαίνουριο video clip, ενώ το «σίριαλ» για τα δικαιώματα του "Stairway To Heaven" συνεχίστηκε με την επίσημη τοποθέτηση του Jimi Page.

Κάθε άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο στις εξής εκδόσεις: μονό CD, διπλό CD, μονό βινύλιο 180 γραμμαρίων, deluxe edition βινύλιο, digital download αλλά και σε αριθμημένη super deluxe έκδοση που θα περιέχει CD, βινύλια και βιβλίο και διάφορα αναμνηστικά.

O επιπλέον δίσκος του "Led Zeppelin" περιέχει μια συναυλία της μπάντας στο Παρίσι το 1969, του "Led Zeppelin II" κάποιες διαφορετικές μίξεις των κομματιών καθώς και ένα ακυκλοφόρητο και εκείνος του "Led Zeppelin III" τρία ακυκλοφόρητα και κάποια outtakes από τα studio sessions του άλμπουμ. Δείτε το ακριβές tracklist των τριών νέων κυκλοφοριών εδώ.

  • SHARE
  • TWEET