Ο Jimmy Page απαντάει στους ισχυρισμούς περί «κλεμμένου» "Stairway To Heaven"

Video clip για την διαφορετική, «rough mix» εκδοχή του κλασικού "Whole Lotta Love"

29/05/2014 @ 20:21
Ένα από τα θέματα που απασχόλησαν ιδιαίτερα τον μουσικό τύπο κατά τις δύο τελευταίες εβδομάδες ήταν οι ισχυρισμοί πως το "Stairway To Heaven" των Led Zeppelin είναι «κλεμμένο» από το "Taurus" των Spirit.

Και ενώ η ενδεχόμενη εμπλοκή της δικαιοσύνης στην υπόθεση μοιάζει πλέον λιγότερο πιθανή, καθώς ο δικηγόρος που είχε αναλάβει δράση αποδείχθηκε αντιεπαγγελματίας και έμπλεξε σε περιπέτειες, ο Jimmy Page «έσπασε τη σιωπή του», δίνοντας μια ρητή και κατηγορηματική απάντηση.

Μιλώντας στην γαλλική Liberation, o κιθαρίστας των Led Zeppelin αποκάλεσε απλά τους ισχυρισμούς ως «γελοίους», προσθέτοντας απλά ότι δεν πρόκειται να κάνει κάποιο επιπλέον σχόλιο για το θέμα.

Όσον αφορά τις επανεκδόσεις των άλμπουμ των Led Zeppelin με επιπλέον, ακυκλοφόρητο υλικό, τελευταία εξέλιξη πριν από την κυκλοφορία των Led Zeppelin" (1969), "Led Zeppelin II" (1969) και "Led Zeppelin III" (1970) στις 3 Ιουνίου ήταν η διάθεση ενός ολοκαίνουργιου video clip για την διαφορετική, «rough mix» εκδοχή του κλασικού "Whole Lotta Love".
  • SHARE
  • TWEET