Adult Swim Festival: Δείτε τις εμφανίσεις των Mastodon, Kamasi Washington, Blood Incantation, Algiers

Οι Deftones και Run The Jewels αποκάλυψαν νέα τραγούδια κατά τη διάρκεια του διήμερου φεστιβάλ

16/11/2020 @ 11:30

Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και το Σάββατο 14, πραγματοποιήθηκε το διήμερο, ετήσιο φεστιβάλ του Adult Swim, που εξαιτίας των συνθηκών πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά.

Το πρόγραμμα, πέραν της μετάδοσης οπτικού υλικού από προγράμματα του αμερικανικού καναλιού, όπως το Rick N Morty, The Eric Andre Show, Samurai Jack, Tuca & Bertie και Samurai Jack μεταξύ άλλων, περιελάμβανε και πλήθος μουσικών εμφανίσεων.

Μεταξύ των καλλιτεχνών που εμφανίστηκαν στην ροή του φεστιβάλ, ήταν οι , Mastodon, Algiers, Baths, Blood Incantation, Colin Stetson, Honey Harper, J.I.D., Kaitlyn Aurelia Smith, Kamasi Washington, Open Mike Eagle, Rico Nasty, Thundercat, κ.ά.

Επιπρόσθετα, οι Run The Jewels παρουσίασαν ζωντανά το νέο τους τραγούδι, "No Save Point", που θα περιλαμβάνεται στο soundtrack του "Cyberpunk 2077". Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες εβδομάδες το hip-hop ντουέτο παρουσίασε σε συνεργασία με το Adult Swim όλο του τον, εξαιρετικό, νέο δίσκο ζωντανά.

Οι Deftones, αποκάλυψαν το remix του Mike Shinoda (Linkin Park) στο "Passenger" που θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο "Black Stallion".

Οι Mastodon, των οποίων την εμφάνιση μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη εδώ, έπαιξαν ζωντανά πέντε κομμάτια τους. Η μπάντα αυτή την περίοδο προετοιμάζει τον διάδοχο του εξαιρετικού "Emperor Of Sand" ενώ κυκλοφόρησε πρόσφατα τη συλλογή "Medium Rarities".

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το σετ του Kamashi Washington, διάρκειας 50 λεπτών, με τον σπουδαίο καλλιτέχνη να συνοδέυεται επί σκηνής από οκτώ ακόμη μουσικούς.

Στο φεστιβάλ εμφανίστηκαν και οι σπουδαίοι death metallers Blood Incantation, που βρίσκονται σε τροχιά εκτόξευσης μετά το περσινό τους, εκπληκτικό "Hidden History Of The Human Race".

Επιπρόσθετα, εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε την εμφάνιση των Algiers, που φέτος κυκλοφόρησαν το εξαιρετικό "There Is No Year", και εδώ αυτή του Thundercat, στην οποία συμμετείχαν οι Ariana Grande, JD Beck και DOMi.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την πρώτη μέρα του φεστιβάλ εδώ, και την δεύτερη εδώ.

  • SHARE
  • TWEET