Τηλεοπτική παρουσίαση του νέου δίσκου των Run The Jewels με συμμετοχή Josh Homme, Zack de la Rocha και Mavis Staples

Το "Holy CalamaVote" αποσκοπεί σε ευαισθητοποίηση γύρω από τις επικείμενες προεδρικές εκλογές στις Η.Π.Α.

02/10/2020 @ 13:03

Οι Run The Jewels ανακοίνωσαν πως θα παίξουν ζωντανά ολόκληρο, το σπουδαίο τους φετινό άλμπουμ, "RTJ4" σε τηλεοπτική και διαδικτυακή μετάδοση, μέσω του Adult Swim.

Η επί σκηνής επιστροφή των Killer Mike και El-P αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση πολιτών των Η.Π.Α. σχετικά με τις επίκειμενες προεδρικές εκλογές τον Νοέμβριο, παροτρύνοντας τους να ψηφίσουν.

Η εκδήλωση, θα ονομάζεται "Holy CalamaVote" και θα μεταδοθεί χωρίς διακοπή, με απουσία δηλαδή διαφημιστικών μηνυμάτων. Μπορείτε να δείτε το trailer της εκδήλωσης εδώ.

Το "Holy CalamaVote" θα λάβει χώρα στις 17 Οκτωβρίου, με την νέα ημερομηνία να είναι μετάθεση της αρχικής, που ήταν στις 3 του μήνα, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που προέκυψε στο επιτελείο της μπάντας, άσχετου όμως με τον Covid-19.

Στην ζωντανή απόδοση του δίσκου, θα εμφανιστούν και οι Josh Homme, Zack de la Rocha και Mavis Staples, όπου αναμένονται να αποδώσουν τα μέρη τους από τα κομμάτια στα οποία συμμετείχαν.

Οι Run The Jewels σχολίασαν:

«Είμαστε περήφανοι να αποτελούμε μέρος μιας πρωτοβουλίας για παρότρυνση και ενθάρρυνση της συμμετοχής στις εκλογές και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε ζωντανά το "RTJ4". Αυτό θα είναι διασκεδαστικό».

Υπενθυμίζουμε πως το "RTJ4" είχε αναδειχθεί άτυπος δίσκος του μήνα Ιουνίου από την συντακτική ομάδα του Rocking.gr, καθώς και ένα από τα δέκα καλύτερα alternative άλμπουμ του πρώτου εξαμήνου της τρέχουσας χρονιάς.

  • SHARE
  • TWEET