Adam Jones (Τοοl): «Είμαστε θύματα της επιτυχίας μας»

20/03/2013 @ 11:34
Το πότε θα κυκλοφορήσει η επόμενη δισκογραφική δουλειά των Tool εξακολουθεί να είναι ένα μυστήριο, και ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Adam Jones δήλωσε πρόσφατα πως είναι ατυχές το ότι καθυστερούν τόσο πολύ να ολοκληρώσουν τον διάδοχο του "10.000 Days". Όμως όπως δήλωσε, η μπάντα έχει βρεθεί θύμα της δικιάς της επιτυχίας.

Επέμενε επίσης πως όταν τελικά οι οπαδοί ακούσουν όντως τον νέο δίσκο, θα νιώσουν πως η αναμονή άξιζε.

Ο Jones δήλωσε σε συνέντευξη: «Ζούμε όλοι αρκετά άνετες ζωές τώρα, έτσι βρισκόμαστε όποτε θέλουμε. Αυτό κάνει τα πάντα να καθυστερούν, κάτι που είναι στενάχωρο.»

«Είναι ατυχές ότι δεν έχουμε κυκλοφορήσει κάτι εδώ και καιρό. Αλλά έχουμε αλλάξει ως μπάντα και έχουμε γίνει πιο εκλεκτικοί και απόμακροι, έτσι το να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία έχει γίνει ακόμη πιο δύσκολο.»

Και συνεχίζει: «Μας συνέβησαν δύο πολύ άσχημα γεγονότα, πράγματα για τα οποία δε θα επεκταθώ, τα οποία όμως μας γύρισαν πίσω συναισθηματικά και πνευματικά. Τα έχουμε ξεπεράσει τώρα, όλοι έχουν επανέλθει και αυτές οι καταστάσεις κατέληξαν στο να μας ωθήσουν να γίνουμε πιο δημιουργικοί. Μερικές φορές τα άσχημα πράγματα συμβαίνουν για κάποιον λόγο τελικά.»

«Όταν θα τελειώσει ο δίσκος θα είναι καλός. Και αυτό είναι το νόημα, δεν θα κυκλοφορήσουμε κάτι απαράδεκτο απλά για να κυκλοφορήσουμε κάτι.»
  • SHARE
  • TWEET