9-λεπτο βίντεο με Johnny Depp, Ryan Adams να βοηθούν τον Butch Walker

Δείτε την έκπληξη της αναπάντεχης εμφάνισης ενός αστέρα του Hollywood για να σολάρει στις ηχογραφήσεις του δίσκου σου

14/03/2015 @ 12:16
Καθώς ο Ryan Adams έκανε την παραγωγή στο νέο δίσκο του Butch Walker, επιστράτευσε κάποιους φίλους του για να βοηθήσουν στην προσπάθεια: τον διάσημο ηθοποιό Johnny Depp, που τελευταία εντείνει τις προσπάθειές του να ενταχθεί στα rock δρώμενα, και τον μουσικοσυνθέτη Bob Mould (πρώην κιθαρίστα των Husker Du).

Ο Noah Abrams απαθανάτισε με την κάμερά του τα βαρύγδουπα cameo στο παρασκηνιακό short film που μπορείτε να παρακολουθήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Κάπου στο 4:40, ο Depp εισέρχεται ατάραχος στο στούντιο και παίζει ένα ωμό κιθαριστικό σόλο για το κομμάτι "21+" (ο Walker δεν είχε ιδέα ότι ο Johnny Depp θα έπαιζε στο εν λόγω τραγούδι, αφού ο Ryan Adams το μόνο που του είχε πει ήταν ότι θα ερχόταν να παίξει ο φίλος του, "J-Dizzle").

«Ήταν ό,τι ακριβώς θα περίμενες από αυτόν», δήλωσε ο Walker. «Μπήκε με το καπέλο κατεβασμένο, έπαιξε ένα σόλο και έφυγε μυστηριωδώς.»

Στο ίδιο βίντεο βλέπουμε τον Bob Mould (πρώην Husker Du) να παίζει κιθάρα για το "Father's Day", το οποίο, σύμφωνα με τον Walker, είναι «το πιο βαρύ κομμάτι που έχει γράψει ποτέ, στιχουργικά».
  • SHARE
  • TWEET