Rocking Raccoon - Atitlo

Από τον Ιάσονα Τσιμπλάκο, 05/11/2012 @ 11:56
Αποψάρα 63

Το λοιπόν φίλε αναγνώστη, μπήκε και ο Νοέμβρης, άλλαξε και η ώρα, τι είχαμε, τι χάσαμε, σ' το λέω σε ξεχάσαμε, που λέει και η μεγάλη εθνική μας αηδός (ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ). Ελπίζω να είσαι έτοιμος για ένα κύμα χαώδης ποιότητας γιατί, δεν ξέρω αν το είδες, αλλά το ζευγάρι της χρονιάς ήταν πάλι στα νέα και εγώ έχω δώσει μία υπόσχεση.

Tα 'πα εγώ την προηγούμενη εβδομάδα για το Χέλογουην, δεν μ' ακούγανε μερικοί. Λουστείτε τα τώρα. Για το θείο ζεύγος της ροκ, Τσαντρίλω*, έχω αναφερθεί πολλάκις, αλλά τώρα μπλέχτηκαν οι ιστορίες και τα παρελθόντα στην υπόθεση, έπεσαν και κάποια διαδικτυακά χτυπήματα κάτω από τη μέση αλλά δυστυχώς καθόλου ψιλές πραγματικές. Βόσκησε και στην κεντρική τις προάλλες αλλά ούτε θα σε λινκάρω, ούτε θα ντραπώ, γιατί κάπως πρέπει να γεμίσει τούτη δω η αηδιάρα. Την εβδομάδα λοιπόν που μας πέρασε, σε κάποιο πάρτυ που δεν μας ενδιαφέρει, ο Ντέρικ Γουίμπλεη -του οποίου το πλήρες όνομα δεν θα ξαναγράψω ποτέ- νυν φρόντμαν των Sum 41 και πρώην γαμπρός της Αβρίλως, τόλμησε να διαπομπεύσει τα ιερά και τα όσια και να ντυθεί, μαζί με την νυν κοπελίτσα του, Τσαντρίλω. Αλί σε μας.



Αλί και σε αυτούς, γιατί ο Μέγιστος Ρεφραινοπλάστης ψιλοπειράχτηκε και, προσπάθησε τουλάχιστον, να του την πει στο τουίττερ. Έγραψε λοιπόν, σε ελεύθερη μετάφραση, «Αχαχούχα Ντέρικ μπασμένε, γελάσαμε πάλι. Θα ντυνόμασταν και μεις σαν και σας αλλά έλα που όλα τα πάρτυ τα σχετικά είχαν θέμα να ντυθούμε σαν κάποιο διάσημο. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ. Κοντέ.»



Βασικά να χαλαρώσει λιγάκι και αυτός ο μπεμπέκος γιατί θα χαλάσει το περμανάν και δεν είναι καιρός για σπατάλες, καινούργιο σπιτικό θα ανοίξει. Από την άλλη, δεν είμαι ακριβώς σίγουρος αν το ομολογουμένως πετυχήμενο συνολάκι των Σαμ 41 και νυν γκομενίτσας μοντέλου Ari Cooper - την οποία θα σε αφήσω να γκουγκλάρεις μόνος σου, αλλά μόνο που τη λένε Άρη ψιλοξενερώνω. ΠΑΟΚ, ΘΡΑΣ, ΣΑΤΑΝΑΣ - ήταν αποτέλεσμα ώριμης τρολλοσκέψης ή απλά επειδή έτσι έπρεπε να γίνει. Από τι στιγμιότυπο παραπάνω ψιλοφαίνεται πως η Άρη του ρίχνει δύο, τρία, τέσσερα κεφάλια του πάνκη, οπότε αναγκαστικά θα έκανε αυτή τον Μπεμπέκο της υπόθεσης. Άσε που ο άλλος με ένα τακουνάκι την έφτασε την Αβρίλω.

Στενοχωρήθηκες που τελείωσε αυτό το νιούζ στόρυ; Μη μου στενοχωριέσαι γλυκούλη, σου 'χω κι άλλο. Δεν τον χορταίνουμε τον Τσαντούκο. Να πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει, κατά προτίμηση κάποιος που σκάει εκεί τα λεφτά του, ποιά η λογική να αγοράζει κανείς περιοδικά τύπου Men's Health. Είναι τζένουην απορία. Δεν το 'χω ανοίξει ποτέ, δεν έχω ιδέα για το ποιό μπορεί να είναι το περιεχόμενό του, αλλά αν είναι να το κρίνω από το εξώφυλλο του -που γαμήστε με που δεν κρίνετε πράματα από το εξώφυλλό τους- θα είναι γεμάτο φωτογραφίες γυμνόστηθων ακραία γυμνασμένων αντρών, πάντα σε ασπρόμαυρο, γιατί δεν είμαστε μόνο κρέας, έχουμε και αισθήματα. Τελοσπάντων, δεν ξέρω τι δουλειά είχε κει ο Τσαντίκος γιατί είναι γνωστό πως η ξανθιά η μπούκλα δεν φαίνεται στο ασπρόμαυρο, αλλά του πήρανε που λες μία συνέντευξη. Και κει που υποθέτω θα τον ρωτάγανε για το πόσα πουσάψ μπορεί να κάνει με την Αβρίλω καθισμένη στην πλάτη του με ένα κάσιο πιανάκι να του παίζει το γαμήλιο εμβατήριο (η απάντηση είναι κανένα), κάποιος αποφάσισε να τον ρωτήσει για κάποια πχιοτική ιστορία από το παρελθόν της μπάντας που γυρνάς και αναρωτιέσαι «καλά, όντως έγινε αυτό;». Πέρα λοιπόν από την προφανή απάντηση που όλοι περιμέναμε που δεν ήτανε τίποτε άλλο παρά το αψυχολόγητο τηλεφώνημα του μάνατζερ της Πρωτοψάλτη στον μάνατζερ του Τσαντίκου για την ευλογία του να διασκευάσουν το χαουγιουρημάημη, αναπόλησε ο Τσαντίκος και θυμήθηκε. Είχαν, ή έχουν, δεν κατάλαβα, έναν τεχνικό εκεί για τα ντραμς που απ' ότι φαίνεται είναι αρκετά έως πολύ στόκος. Ε ντράμμερ και στόκος, τι άλλο θες. Τελοσπάντων, είχε λέει καύσωνα εκεί που παίζανε στις Γερμανίες και στο καμαρίνι τους είχε ένα μεγάλο ανεμιστήρα. Από εκείνους τους παλιούς, τους σκληρούς, τους μεταλλικούς, που έχουν σκουριάσει και κάνουν ήχους απόκοσμους ξαφνικά και μετά ησυχάζουν. Ανεμιστήρες οριτζινάλε, που δεν αστειεύονται, που αν είχαν στόμα και μιλιά θα σου έλεγαν ιστορίες πόνου, χαράς αλλά και ελπίδας. Θα σου έλεγε επίσης για τη φορά που μία μέτρια μπάντα από τον Καναδά έδωσε στον ντραμτέκ τους κάπου 600 φράγκα, ή ότι διάολο νόμισμα είχαν οι Γερμανοί πριν το ευρώ (αχ, νιάτα), για να βάλει το τσουτσούνι του ανάμεσα στα μεταλλικά του πτερύγια (;).  Δεν διάβασα τη συνέχεια καθώς έχασα κάθε ενδιαφέρον, αλλά αυτή η αναδρομή στο παρελθόν μπορεί να είναι μία καλή ευκαιρία για τον Τσαντίκο να βρει τι θα ντυθεί του χρόνου, για παράδειγμα ένα μεγάλο ματωμένο πέος. Αρκεί δηλαδή να του ανοίξουμε τη μύτη.

Τελειώνοντας, γιατί νύσταξα, αύριο είναι οι Αμερικάνικες εκλογές. Δεν ξέρω γιατί ακριβώς με ενθουσιάζουν, αλλά το κάνουν. Άσε που το Ίντερνετ θα ξελαμπικάρει λίγο και από τα Ομπαμορομνέηκα ποστ και θα επιστρατεύσει στον παλιό καλό του αηδιαστικό εαυτό. Παρακολουθώντας λοιπόν τις καμπάνιες -καλά, του Ομπάμα δηλαδή γιατί σ' αυτά τα πιο «λίμπεραλ» κιτάπια του Ίντερνετ λουρκάρω- έχει πλάκα να βλέπεις τι προσπάθειες κάνουν να πιάσουν όλα τα πιθανά δημογραφικά με εντόρσμεντς από διάσημους καλλιτέχνες και φιγούρες με πρεστίζ γενικά, άλλοτε με μεγαλύτερη επιτυχία και άλλοτε με πολύ, πολύ λιγότερη. Η αγαπημένη μου παντόφλα είναι το παρακάτω σποτάκι του Ομπάμα:



Το βρήκα εξαιρετικά κωμικό και δεν μπορώ να προσδιορίσω γιατί. Σκεφτόμουν δηλαδή πως κάπου, κάποιος αποφάσισε να δημιουργήσει το κίνημα DJs for Obama και να είπε «ναι, επιτέλους μπορώ να κάνω τη διαφορά». Μπορεί εγώ να κάνω λάθος ή να συχνάζω στα λάθος μέρη με τους λάθους ανθρώπους, αλλά δε νομίζω πως υπήρξε ποτέ στιγμή στον πλανήτη αυτό που κάποιος να στράφηκε σε έναν ντιτζέη για ινσπιρέησιοναλ ομιλία ή δήλωση. Μίλησε μας Αρμεν Βαν Φαν Λαγκρεσεν Φαν Μπαστεν, μοιράσου τη σοφία σου, καθοδήγησέ μας. Όχι, δε πιστεύω ποτέ πως έγινε αυτό. Αλλά ο Ομπάμα το πιστεύει, και αυτό μας φτάνει.

Αναβιώνω τον ΜΑΝ της εβδομάδας με μισή καρδιά, γιατί δυστυχώς το Ίντερνετ νικήθηκε και ο ΜΑΝ που δάμασε τούτο δω το Κράκεν το έκανε χωρίς καν να προσπαθήσει. Είναι ο ΜΑΝ των ΜΑΝ και είναι προφανώς Ρώσος, αλλά δεν μπορώ να τον λινκάρω γιατί ο νομικός μας σύμβουλος θα με στείλει στο διάβολο. Τον λένε πάντως Aleksandr Pistoletov, το χορεύει το πεπερόνι, είναι αρκετά NSFW και τον γκουγκλάρεις με τη δικιά σου ευθύνη. Βέβαια, δεν τον γκουγκλάρεις και πάλι με τη δικιά σου ευθύνη γιατί είναι ο ΜΑΝ των ΜΑΝ και δε μπορώ να πω τίποτε άλλο**.

Έτσι, λοιπόν, για το τυπικό της υπόθεσης, ΜΑΝ της εβδομάδας είναι τούτος δω ο μεθυσμένος τύπος που σταμάτησε τούτη δω την σίνγκερ/σονγκράητερ τύπισσα (δεν παίρνω και όρκο) και τον/την έβαλε να του μάθει ένα τραγούδι. Και το βρήκα γλυκό, όμορφο και να πας να γαμηθείς.



*Τσαντ Κρόουγκερ των Νίκελμπακ και Αβρίλω, δεν θα τα ξαναπώ.

** Είναι λιγάκι περίεργο που θεωρώ το Men's Health αρκετά γκέη για μένα, αλλά το να βλέπω έναν γυμνό Ρώσο να μητσπινάρει δίχως έγνοιες, τραγουδώντας πάνω στο θημ των Πειρατών της Καραϊβικής μού είναι απολύτως νορμάλ. Ίντερνετ.

until next week,

I.T. The Rocking Raccoon

ps, φτου κακά, ήθελα να πω κατιτίς για τον Λούκας και τη Ντίζνεη αλλά πήγε αργά. oh well.

  • SHARE
  • TWEET