Οι Venom Inc. ετοιμάζουν το καινούργιο άλμπουμ τους

Το lockdown επηρεάζει την κυκλοφορία του

19/01/2021 @ 15:54

Οι Venom Inc., η μπάντα του αυθεντικού κιθαρίστα των Venom, Jeff "Mantas" Dunn και του πρώην μπασίστα/τραγουδιστή των Venom, Tony "Demolition Man" Dolan, βρίσκονται σε διαδικασία σύνθεσης του νέου τους δίσκου.

Ο διάδοχος του "Ave", που κυκλοφόρησε το 2017, θα βγεί από την Nuclear Blast.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Dunn δήλωσε: «Έχουμε 24 νέα κομμάτια, και όλα βρίσκονται σε αρχικό στάδιο μίξης. Αλλά πρέπει να τελειώσουμε τα φωνητικά. Ο Tony συνήθως έρχεται από την Πορτογαλία για να κάνει φωνητικά στο στούντιο μου, αλλά με τους περιορισμούς αυτή τη στιγμή, αυτό δεν είναι δυνατό. Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε».

Σχετικά με την εκτιμώμενη ημερομηνία κυκλοφορίας είπε: «Δεν έχει νόημα να λέμε θα κυκλοφορήσει την άνοιξη ή το καλοκαίρι. Απλά δεν ξέρουμε. Αυτή τη στιγμή στο Ηνωμένο Βασίλειο πιθανών να υπάρχει lockdown μέχρι τον Μάρτιο, οπότε κανείς δεν κυκλοφορεί. Και η Πορτογαλία έχει κλείσει τα σύνορά της σε πολλές χώρες, οπότε το να πας και να έρθεις κάποου αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο».

Να θυμίσουμε ότι οι Dunn και Dolan κυκλοφόρησαν τρεις δίσκους με τους Venom ανάμεσα στο 1989 και το 1992, τα "Prime Evil", "Temples Of Ice" και "The Waste Lands".

O Conrad "Cronos" Lant συνεχίζει με το όνομα των Venom να πραγματοποιεί ζωντανές εμφανίσεις και να δισκογραφεί με πιο πρόσφατο άλμπουμ το "Storm The Gates".

  • SHARE
  • TWEET