Νικητές της κατηγορίας "Top Rock Album" οι Tool στα φετινά Bραβεία Billboard

Δείτε επίσης ποιος αναδείχθηκε top rock καλλιτέχνης καθώς και τις υπόλοιπες υποψηφιότητες

15/10/2020 @ 13:45

Νικητές στην κατηγορία "Top Rock Album" αναδείχθηκαν οι Tool στα φετινά Βραβεία Billboard.

Η μπάντα, κέρδισε το συγκεκριμένο βραβείο, χάρη στην πολυαναμενόμενη, περσινή της δισκογραφική επιστροφή με το "Fear Inoculum".

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι στην εν λόγω κατηγορία ήταν οι Slipknot με το "We Are Not Your Kind", οι Tame Impala ("The Slow Rush"), οι Lumineers ("III") και οι Vampire Weekend ('Father Of The Bride").

Η επιτυχία αυτή του "Fear Inoculum" αντανακλά την εμπορική του, με τον δίσκο να έχει αναδειχθεί χρυσός στις Η.Π.Α., κατακτώντας στην πορεία και την πρώτη θέση στo Billboard Τop 200 chart.

Υπενθυμίζουμε πως το "We Are Not Your Kind" των Slipknot συμπεριλαμβάνεται στα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2019 όπως αναδείχθηκαν από τη συντακτική ομάδα του Rocking, ενώ το "The Slow Rush" των Tame Impala ως καλύτερο alternative άλμπουμ του πρώτου εξαμήνου για το 2020.

Όσον αφορά την κατηγορία του rock καλλιτέχνη της χρονιάς, νικητές αναδείχθηκαν οι Panic! At The Disco, με τις υπόλοιπες υποψηφιότητες να ανήκουν στους Imagine Dragons, Tame Impala, Tool και Twenty One Pilots.

Μάλιστα, οι Panic! At The Disco κέρδισαν και το βραβείο "Top Rock Song" για το κομμάτι τους "Hey Look Ma, I Made It", το οποίο ήταν το τρίτο και τελευταίο single από το άλμπουμ "Pray For The Wicked" που είχε επίσης καταλάβει υψηλές θέσεις στα charts, έχοντας βρεθεί στην πρώτη θέση των αντίστοιχων για τις κατηγορίες Hot Rock και Alternative Songs, φτάνοντας και μέχρι την θέση νο.6 στα Mainstream Top 40.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις κατηγορίες και τους νικητές της εκδήλωσης εδώ.

Δείτε επίσης:

Maynard Keenan: «Η ελευθερία έρχεται με συμβιβασμούς»

Οι Tool αποδέχονται το βραβείο Grammy και θυμούνται τον Neil Peart

  • SHARE
  • TWEET